Annemie, Mindful Run instructeur uit Rotselaar.

Annemie Jansen

Na heel wat jaren op mijzelf gelopen te hebben, volgde ik in 2017 de cursus Mindful Run. Deze heeft mij heel wat bijgebracht, op zoveel verschillende vlakken. Zonder moeite gingen mijn prestaties er op vooruit, en begon ik meer en meer plezier te vinden in m’n inspanningen. Tegenwoordig doe ik ook regelmatig een trail wedstrijd mee, afstanden rond de 15km. Ik speel nu eenmaal graag in de modder.

Waarom spreekt Mindful Run mij zo aan? 

Omdat ik enorm houd van een gezonde levensstijl. Ik praat, adem, roep, blaas, zing en predik een gezonde levensstijl. Het gaat dan over het totaalplaatje: gezond eten, regelmatig bewegen en de bijhorende mentale gezondheid. Alles is immers geconnecteerd en kan niet los van elkaar gezien worden.

Wat voor mij een heel belangrijke factor is: genieten! Net zoals bij gezond eten, hoeft lopen of lichaamsbeweging helemaal niet saai en vervelend te zijn! Mensen zijn gemaakt om te bewegen, en met de juiste mindset is dat dan ook één groot feest! 

Dat is dan ook exact wat ik met Mindful Run wil bereiken: jullie leren genieten van het lopen of wandelen. Op een bewuste, duurzame en speelse manier, en met respect voor eigen grenzen.

Voel je het ook kriebelen en heb je zin in dit avontuur? Aarzel dan zeker niet om een mailtje te sturen of eens te surfen naar mijn Facebook pagina.
Tot binnenkort!
Annemie, Mindful Run instructeur uit Rotselaar.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x