COACHING

Individuele coaching Teamcoaching Training Teaching Coaching

Adem Coach

Heb je last van stress, hyperventilatie, paniekaanvallen of slecht slapen? Wist je dat 90% van de sporters onder ons door zijn mond ademt? De Buteyko methode is een natuurlijke ademhalingstechniek om je adem terug naar zijn gezonde normen te brengen

Life - bewegingscoach

Ben je het beu om constant te hervallen in oude gewoontes? Wil je eindelijk eens een sport vinden die je kan blijven doen? Wil je niet meer afhankelijk zijn van externe factoren maar wil je intrinsieke motivatie vinden om te gaan bewegen? Individuele coaching bij Mindmoves zorgt voor een duurzame en betere toekomst. Waarom nog wachten?

Prestatiecoach

Tijd voor een persoonlijk doel? Wil je graag je droom realiseren? Mindmoves helpt je je sportieve doelen in praktijk om te zetten. Met behulp van sportmed gezondheidsmetingen en persoonlijke coaching zal ook jij tot uitzonderlijke prestaties in staat zijn.

Teamcoach - Connect your team, build your dream!

Zit je met veel zieken en afwezigen? Zijn er onderlinge groepjes in je team? Heb je het gevoel dat je teamleden niet meer op dezelfde golflengte zitten? Mindmoves heeft de juiste oplossing voor je klaar!