Prestatiecoach

Tijd voor je ultieme prestatie!

Ben je een recreatieve, competitieve of topsporter en wil je nu eindelijk eens schitteren? Wil je een uitzonderlijke prestatie neerzetten maar je weet niet hoe? Zie je je tegenstanders vooruit gaan en hun doelen behalen maar jij blijft ter plaatse trappelen?

 

Ongelimiteerd potentieel of gewoon te weinig karakter of motivatie?


Ook ikzelf heb dit meegemaakt. Na 15 jaar voetbal spelen op provinciaal niveau was het hoog tijd om op mijn 34e verjaardag nog eens een sportieve prestatie neer te zetten. Ik keerde terug naar mijn andere liefde, triatlon. Als beloftevolle jongere had ik al enkele knappe resultaten neergezet, toch heb ik nooit echt alles uit mijn carrière gehaald! Ik had te weinig karakter, te weinig intrinsieke motivatie. Ik leefde niet voor mijn sport!

Juiste mindset, dat was het!

Deze keer ging ik mezelf en mijn omgeving even bewijzen dat ik het wel kon, dat ik wel karakter had, dat ik wel tot een uitzonderlijke prestatie in staat was.
Door de steun van mijn familie, mijn ouders, de triatlonclub, Peter Vervoort als toptrainer en mijn coach Inge Rock, heb ik de juiste mindset gevonden om me volledig te kunnen smijten in deze wondermooie sport. En geloof me, de start was moeizaam, er waren enkele ups and downs maar het was een schitterende periode! De mooiste uit mijn leven.

Be the change you want to see in the world (Ghandi)

De FLOW waarin ik leefde was verbazingwekkend en verslavend bovenop! Mijn doel, het behalen van de selectie en dus ook deelname aan de Ironman van Hawaï, was een feit!

Anything is possible!

Je bent klaar voor een nieuwe uitdaging, dat ene avontuur, die ene uitzonderlijke prestatie.

Wil je in je sport ook eens presteren?

Wil jij een onvergetelijk avontuur tegemoet gaan?

 

Prestatiecoach
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x