Leuven - Yvonne Hocevar

Het is post-Corona tijd. Tijd om meer te bewegen, sporten in de natuur. Tijd voor meer bewustwording en het besef dat gezondheid heel belangrijk is. In het prachtige Provinciaal Domein van Kessel-Lo of het  Terhills Nationaal Park in Maasmechelen. We maken het extra leuk, zo leuk dat je uitkijkt naar de volgende les!

Mindful Run Kessel-Lo Leuven 

Zelf heb ik al verschillenden sportieve uitdagingen aangegaan. Ik heb 5 Marathons gelopen, de Dodentocht en kleinere loopwedstrijden. Het is pas tijdens de eerste Lockdown dat ik op zoek ging naar innerlijke rust, iets wat ik iedere dag zou kunnen doen en volhouden, ME-time. Toen heb ik het snelwandelen ontdekt en het rustiger joggen met meer bewustwording, mijn Coffee for the Soul.

Mindfulness, mediteren hoeft niet zweverig te zijn. Simpelweg genieten in het nu, loslaten, ademhalingsoefeningen in de natuur, kan je zo veel opleveren. Meer energie, minder gezondheidsklachten, nooit meer verkouden...

Ik geef je veel tips die je ook na de cursus kunt blijven toepassen.

Dit en nog veel meer kan je leren in een 5 weekse cursus.

We spreken 1 keer per week af voor telkens 90 minuten. Een kleine investering in je gezondheid dat je veel zal opbrengen.


Benieuwd? Stuur me een mailtje of berichtje of schrijf je in voor een cursus via onderstaand formulier.

Yvonne Hocevar

Mindful Run/Walk instructeur

Yvonnehocevar@hotmail.com

0475/68.53.13

https://www.mindfulrun.be

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x