Mol - Kim Gevers

Gewoon even …. genieten van je sport in regio Mol?

Voetballen, volleyballen, lopen en wandelen… allemaal sporten die ik een groot deel van mijn leven deed. Meestal koppelde ik hieraan een doel zoals de 10 Miles lopen, waardoor lopen een prestatiegerichte ontspanning werd. 

Totdat ik dit beu werd om te presteren en te ‘moeten’ lopen. 

Van zodra ik dit besefte, ben ik gestart met graag lopen of wandelen. Sporten met plezier in de buitenlucht. Elke keer met een nieuwe blik, een nieuwe uitdaging. Als ik thuis aankom, voel ik rust en ben ik terug helemaal mezelf met meer energie. Wat een verschil om te genieten van mijn momentje in de buitenlucht.

Dit gevoel wil ik jullie graag leren door Mindful Run of Walk. Naast Mindful Run of Walk geef ik ook Mindfulness trainingen in de regio Mol en Lommel. Mijn interesse in mindfulness groeide wanneer ik geconfronteerd werd met stress. Deze kwam ik zowel op mijn job als thuis tegen.

Hoofdzakelijk werk ik als begeleiders met jongeren, heb ik een partner met twee schatte van kinderen. Ondanks dit een vrije keuze is en ik hier héél trots op ben, creëert dit soms stress. Om hiermee op een positieve manier aan de slag te gaan, ben ik Mindfulness trainingen gaan volgen. Om uiteindelijk mijn nieuwsgierigheid te bedwingen ben ik ook trainer geworden en geef ik trainingen in Mol en Lommel.

Wil je even genieten van jouw moment?

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x