Ann Vercauteren - Regio Kalmthout - Antwerpen

Steeds ben ik actief bezig en op zoek naar nieuwe uitdagingen en sport is de rode draad in mijn leven.  Vroeger deed ik aan judo,  lopen, zwemmen, muurklimmen, snowboarden en  competitie paardrijden; nu is dat vooral lopen, yoga en snowboarden.  

Ik  heb al verschillende loopwedstrijden meegedaan waaronder een halve marathon maar loop evengoed een Urban  Trail. Lopen is fun!  

 

Ik heb in België en Nederland gewerkt als opvoeder en coördinator in de sociale sector, een hele boeiende wereld waar ik 12 jaar met veel inzet en passie cliënten begeleid heb. Dit was veel shift-, nacht- en weekendwerk vandaar dat ik  vanwege mijn gezin de keuze genomen heb een 9- to-5 baan  te zoeken.

Zo heb ik 10 jaar gewerkt als trajectbegeleider bij VDAB Antwerpen waar ik zowel jongeren, langdurig werkzoekenden en mensen met een arbeidsbeperking heb begeleid. Een zeer uitdagende  en afwisselende job, echter merkte ik dat ik veel aan mijn stoel gebonden was en eigenlijk liever wat meer beweging wou hebben bij het uitoefenen van mijn job. Daarnaast startte ik een opleiding tot coach ( Kindercoach en Stress en Burn- out coach) en volgde ik een mindfulness training bij IAM.

Dat was het voor mij! Hier wilde ik heel graag iets mee gaan doen maar wist nog niet goed hoe. Mijn job opgezegd om tijd te krijgen voor mezelf en te groeien tot het punt waar ik anderhalf jaar later sta. Het starten van een eigen praktijk  als Stress en Burn out coach waar ik de mindfulness  en beweging combineer.

Zo ben ik in heel dit proces bij Mindful Run terecht gekomen en dit was het laatste stukje van de puzzel.  

 Nieuwe startdata Mindful Run en Mindful Walk:

Eerste les afspraak op de parking van De Vroente, Putsesteenweg Kalmthout.
Elke les op een andere mooie locatie in de buurt.
Neem gerust contact op voor meer info.

 

Email: mindfulrunkalmthout@hotmail.com

Facebook

Contact: ann_vercauteren@icloud.com

Meer items
Ann Vercauteren - Regio Kalmthout - Antwerpen

Ann Vercauteren - Regio Kalmthout - Antwerpen

Deel met je vrienden:
Meer items