Anne Van den Wyagaert - Regio Meerhout - Antwerpen

De Kraanvogel


Deze sierlijk bewegende vogel met zeer lange poten trekt elk jaar over en weer tussen zijn broedgebied en zijn winterverblijf. De Kraanvogel is vriendelijk, gezellig, schrander. Hij toont veel genegenheid naar soortgenoten. Hij is actief en loopt meestal kalm en rustig. De Kraanvogel is voorzichtig en kieskeurig wat zijn gezelschap betreft.

De Kraanvogel is vriendelijk, gezellig, schrander. Hij toont veel genegenheid naar soortgenoten. Hij is actief en loopt meestal kalm en rustig. De Kraanvogel is voorzichtig en kieskeurig wat zijn gezelschap betreft.

Uit Totemgids scouts Vlaanderen, mijn totem.

Foto: Poging tot kraanvogel volgens Karate Kid ;-)

Laat ik me even voorstellen. Anne Van den Wyagaert 36 jaar, fantastische man en twee geweldige dochters! In 2003 afgestudeerd als licentiaat in de kinesitherapie en sedertdien werkzaam als zelfstandige. Opgegroeid in Boechout, en in 2007 verhuisd naar Meerhout! Een ongelofelijk mooie plek om te wonen! In 2012 stort ik me in het nieuwe avontuur en begin in Meerhout een eigen praktijk! Dit gaat goed, agenda lekker vol.

 

Super toch?

 

Nee, dit kon ik niet volhouden! Ik moest weer gezonder gaan leven, eten, opnieuw sporten, en ja ook wat minder werken. Dat heb ik dan gedaan. Gezonder gaan eten, meer energie, terug zin om te sporten,... . Maar toch.. dat sporten. Het bleef toch steeds een beetje een verplichting en thuis was er altijd nog zo veel te doen... Muziek in de oren, lopen, lopen, lopen en blijven gaan. Steeds teleurgesteld als ik niet ver of hard genoeg liep...

 

Totdat ik in contact kwam met Mindful Run. Ik leerde weer te voelen, te luisteren naar mijn lichaam, niet zo serieus, gewoon mezelf te zijn...

Ik leerde ademhalingstechnieken waar ik nog nooit van gehoord had... en wauw... lopen ging veel beter. Muziek heb ik niet meer nodig! Ik geef mijn zintuigen weer de kost, want Wauw, hoe mooi is Meerhout wel niet!

 

In deze drukke tijden vergeten we vaak stil te staan bij alle mooie en kleine dingen in het leven. Jawel hoor, geluk is echt vlakbij!!

 

Mindful Run leert je op een speelse manier weer bewust te bewegen! Ook een geoefend loper heeft baat bij het volgen van deze cursus! De aangeboden technieken zorgen voor een efficiƫnter energieverbruik bij het lopen! #meerenergie #betereprestaties

Deze ervaring heeft me zoveel bij gebracht dat ik mijn enthousiasme wil delen met jullie!

Kom je leren lopen, tot rust komen en genieten van het lopen: Dan kan!


 Email: annekinemeerhout@outlook.com

GSM: 0471/99.61.42

Facebook

Meer items
Anne Van den Wyagaert - Regio Meerhout - Antwerpen

Anne Van den Wyagaert - Regio Meerhout - Antwerpen

Deel met je vrienden:
Meer items