Astrid Vermeiren - Merchtem - Vlaams Brabant

Astrid Vermeiren - Merchtem - Vlaams Brabant

 

Ik ben Astrid, een sportieve jonge veertiger, gehuwd en moeder van 3 tieners. Als oudste binnen een knus gezin van 4 kinderen heb ik steeds een zorgende rol opgenomen waar ongetwijfeld de basis van het coachen en het bieden van ondersteuning is gelegd.

Het was dan ook niet verwonderlijk dat ik na de humaniora mijn zinnen op klinische psychologie heb gezet, en op de universiteit van Gent het herstel van het psychisch welzijn via gesprektechnieken en -vaardigheden onder de knie kreeg.

Bijna 20 jaar en met een ruime praktijkervaring later ben ik ervan overtuigd dat het bewust ervaren in het hier en nu , oa bewust bewegen, bijdraagt tot het versterken van het lichamelijk en psychisch welzijn.  

Door in de buitenlucht rustig te bewegen en te focussen op jezelf in de omgeving, groeit het vertrouwen om een effectieve manier te vinden om lastige momenten en obstakels aan te pakken.

Beweging, focus en ontspanning werken lichamelijk en psychisch versterkend!

 

Voor Mindful Run Merchtem kunnen we zowel in de mooiste plekjes van Merchtem als in de nabijgelegen prachtige natuur van Buggenhout bos terecht voor onze 5 wekelijkse cursus waarbij rustig lopen wordt afgewisseld met oefeningen op aandacht, loophouding, ademhaling, loslaten en ontspanning.

 

Kom, Ervaar, Proef,... en Geniet!

 Contact: mindfulrunmerchtem@gmail.com

 Reeks 1:

Zondag 17, 24 september en 1,8 en 15 oktober. Dit van 9.30 tot 11.00.

 

Reeks 2:

 

 Zondag 12, 19, 26 november en 3 en 10 december. Ook van 9.30-11.00

Facebook