Barbra Crombez - Bierbeek - Vlaams Brabant

VOLGENDE CURSUS
Zondag (telkens van 10u tot 11u30) 
Vanaf 13 jan. - 20 jan. - 27 jan. - 3 febr. en de laatste keer lopen we een avondrun bvb. 6, 7 of 8 februari. (van 19u30 tot 21u)

Als teamcoach bij VDAB, ben ik niet vrij gebleven van stress: “Help, wat doe ik eerst?!”  

Loopbaanvragen van mensen rondom mij komen als vanzelfsprekend bij mij terecht, maar ook ik vraag me af: “Waarom doe ik deze job?”  "Wat bezorgt me nu net die stress?”  

Ik ben mama van 2 tieners en plus-mama van nog eens 2 tieners. Ons samengesteld gezin leeft aan 100%. Sinds drie jaar deel ik de passie voor het lopen met mijn man. Samen liepen we dit jaar onze eerste marathon. Het is heerlijk om deze ervaringen te kunnen delen! Energiek en soms, ja soms dan loop ik mezelf weleens voorbij ;) Het lopen heeft me doorheen moeilijke periodes geholpen. Het brengt me telkens weer in balans. In deze sport vind ik ook de nodige uitdaging voor lichaam & geest.

Ademtherapie heeft voor mij een aantal puzzelstukjes samengebracht. Ook volgde ik de cursus tot instructeur Mindful Run. Nu ben ik overtuigder dan ooit.

Ik wil graag nog meer mensen warm maken voor het lopen!

Enkele redenen? Ik geloof in de heilzame werking van beweging, de gezonde buitenlucht, de aandacht voor ons lichaam en het sociale aspect van een Mindful Run. Lopen hoeft niet altijd te gaan over het maximum aantal kilometers, de snelste tijd, de laagste hartslag of het aantal verbrande calorieën. Samen naar buiten trekken en elkaar stimuleren doet deugd aan ons lichaam en geeft je een mentale boost. Jezelf en je lichaam leren kennen, aanvaarden. Je limieten zien, aanvaarden, loslaten èn durven uitdagen.

Proberen kan en hoeft niet moeilijk te zijn: de sessies staan open voor beginners en gevorderden. We komen samen in de regio Bierbeek. De sessies kunnen al eens starten we op een andere locatie (Lovenjoel Kerk, Bierbeek De Borre…).

Volgende reeks in maart! Contacteer me eerst, en we vinden een geschikt moment.

Sportieve outdoor kledij en sportschoenen zijn aangewezen. (Denk aan je zichtbaarheid tijdens de wintermaanden!)

Mindful Run Bierbeek: te Bierbeek/Lovenjoel

Contact: mindfulrunbierbeek@gmail.com of surf naar mijn FACEBOOK pagina

GSM: +32485324199

Inschrijven vooraf is noodzakelijk.

Meer items
Barbra Crombez - Bierbeek - Vlaams Brabant

Barbra Crombez - Bierbeek - Vlaams Brabant

Deel met je vrienden:
Meer items