Brigitte Stievenart - Regio Wijnegem - Antwerpen

Hallo, ik ben Brigitte, gehuwd en moeder van 2 volwassenen kinderen.  Verder zijn er ook nog onze 2 schatten van kleinkinderen waar ik geregeld mee op uittrek.   Een sportieve oma dus ….  
Ik ben actief bezig en sport is de rode draad in mijn leven.  Mijn passies zijn heel uiteenlopend:    lopen, wandelen, skiën  en yoga.  Ook vind je me zondagochtend op de racefiets met mijn wielerclub voor een ritje.
Ik ontdekte dat sporten onmisbaar is  in mijn leven…voor mij is dat genieten en pure ontspanning.
Door in de buitenlucht te bewegen en me te focussen op mezelf, heb ik meer energie gevonden en die positieve energie gebruik ik om problemen aan te pakken.
MINDFUL RUN heeft me geleerd op een speelse manier te sporten met specifieke ademhalings- en looptechnieken en vooral mindfulness!    Deze kennis wil ik graag aan jullie doorgeven
De 5-weekse cursussen zijn toegankelijk voor zowel beginnend als gevorderde lopers/wandelaars, jong en oud, in groepjes of alleen.
Mindful Run/Walk  Wijnegem richt zich naar mensen die meer plezier willen krijgen in het lopen of wandelen en minder met prestaties bezig zijn.  Dus meer "HART" dan "HARD". 
Voor Mindful Walk zijn  goei wandelschoenen of sportschoenen al voldoende om in te stappen in de cursus
Voor Mindful Run is joggen het uitgangspunt en loopschoenen en loopkledij is wel wenselijk
De vertrekplaats is aan het zwembad van Wijnegem. Van hieruit gaan we op ontdekking voor onze 5 wekelijkse cursus.  Prijs 95 EUR voor de cursus.  Ik zie alvast uit om je te ontmoeten….
Mindful Run op maandag 28 mei 2018 om 19:30 uur
Mindful Walk op woensdag 30 mei 2018 om 19:30 uur
Geschikt voor iedereen,  ook studenten met examenstress zijn welkom
Ook mindful Walk  jonge mama/baby met draagdoek of draagzak.  Je zal ervaren hoeveel de buitenlucht deugd doet voor jou en je baby.  Verder is dit een ontspanningsmoment met je kindje.  We wandelen in de natuur en is mogelijkheid tot pamperwissel en alle mogelijke baby-problemen
 We vertrekken voor alle cursussen aan het park/zwembad van Wijnegem
De kostprijs voor alle 5-lessen reeksen is 95 EUR
Prive les is ook mogelijk: kostprijs 25 EUR per sessie
 Vooraf inschrijven is nodig
Contact: brigittestievenart@skynet.be          GSM 0496/217522
 

 

Meer items
Brigitte Stievenart - Regio Wijnegem - Antwerpen

Brigitte Stievenart - Regio Wijnegem - Antwerpen

Deel met je vrienden:
Meer items