Diederik Joukes - Regio Hoeilaart - Vlaams Brabant

Een nieuwe dimensie

Met aandacht bewegen is volgens mij de beste manier om tegelijk zowel je lichamelijke conditie als je geestelijke kracht te trainen. Vanuit mijn studies als master in de lichamelijke opleiding, door zelf veel te sporten en training te geven was ik al vertrouwd met je lichaam te trainen. De geest, daar kende ik eigenlijk niets van.

Ik leerde dat je ook je aandacht kan trainen. Zo creëer je meer rust, alertheid en inzicht. Het proces start met je aandacht te richten op wat er nu gaande is. Als ankerpunt is er de ademhaling, die heb je altijd bij je. Nog mooier: deze mindfulness training kan je perfect uitvoeren terwijl je loopt of wandelt. 

Bij mij heeft dit in ieder geval een groot effect gehad. Na 20 jaar werken in de farmaceutische industrie heb ik mede dankzij het contact met Mindful Run het roer volledig omgegooid en ben terug naar mijn oorspronkelijk missie gegaan. Dat is de vreugde van het bewegen bij te brengen en je goed te laten voelen in je vel. Daarvoor richtte ik Embrace yourself op, programma’s die het welzijn in bedrijven helpen te verhogen.

Ik geef ook training in de atletiekclub Zoniën Athletics over looptechniek, core stability en mobility, dit zijn facetten die ik volop meeneem in de Mindful Run en Walk cursus.

Wees gerust, het is geen zweverig gedoe. Je zult vlotter lopen met minder risico op blessures en meer plezier. Door een betere loop- en wandeltechniek, door de juiste oefeningen om je algemene kracht en lenigheid te verbeteren. Gecombineerd met een betere ademhaling en aandachtstraining beland je in een nieuwe dimensie.

Tot binnenkort?

Inschrijven kan

-mindfulrunhoeilaart@gmail.com

- http://bouncehigher.be/mindful-run-walk/

 -Meer info: 0475 565705

Meer items
Diederik Joukes - Regio Hoeilaart - Vlaams Brabant

Diederik Joukes - Regio Hoeilaart - Vlaams Brabant

Deel met je vrienden:
Meer items