Kirsten Plessers - Regio Bekkevoort - Vlaams Brabant

Kirsten Plessers - Regio Bekkevoort - Vlaams Brabant

Ik heb zelf ondervonden hoe verfrissend en lonend het is om al dit mentale werk af te wisselen met fysieke activiteit.

 

Bovendien ben ik ervan overtuigd dat bewegen en lopen een hele waardevolle aanvulling kan zijn op het praten, om tot verandering te komen. Lichamelijke beweging helpt om psychische processen in beweging te zetten!

 

Wil jij zelf ook wel eens ervaren wat je er nu zo leuk is aan al dat lopen waar iedereen het over lijkt te hebben tegenwoordig, of waarom het zelfs “verslavend” is? Maar heb je geen zin om te hijgen, puffen en af te zien, laat staan om wekelijks nóg een extra “moeten” aan je overvolle to-do-list toe te voegen? Of heb je het gewoon (even) gehad met het prestatiegericht lopen en het najagen van specifieke loopdoelen?

 

In Mindful Run leer ik je hoe je je via het lopen kan ontspannen zodat je nadien meer in plaats van minder energie hebt. Ik leer je je aandacht weg te halen van allerlei muizenissen in je hoofd naar je ervaring in het hier-en-nu. En last but not least, ik leer je hoe je jezelf kan coachen op een milde, niet-oordelende manier.

 

En een fijne bijkomstigheid is dan uiteraard dat je zal merken dat je conditie er op vooruit gaat en dat je soepelder en met meer gemak loopt.

Kom maar mee, we trekken onze loopschoenen aan en gaan samen op pad!

 

DATA:

Woensdagvoormiddag, telkens van 9.30 - 11.00u: 

woe 16/8

woe 23/8

woe 30/8

woe 6/9 niet

woe 13/9

woe 20/9

 

Contact: kirsten.plessers@gmail.com

 Facebook