Nancy Paredis - Opwijk - Vlaams Brabant

Als kind leefde ik me uit op de judomat. Door mijn studies en op kot te gaan kwam er hier echter niet veel meer van in huis. Gelukkig was er een goede fitness in de buurt en kon ik mijn conditie steeds verbeteren. Alleen lopen is nooit mijn sterkste punt geweest. Tot ik een wedstrijd van Weekend Knack won en onder begeleiding van een topcoach al snel vlot 11 km kon lopen. De loopmicrobe had me toen goed te pakken en al snel besloot ik dan maar te trainen voor de 20 km van Brussel. Helaas pindakaas, ging alles veel te snel en sputterde mijn lichaam al vreselijk hard tegen. En het is dat gedurende 8 jaar blijven doen. Ging ik lopen, haalde ik mijn rondje wel, maar de dag er op was ik weer goed ziek. Zelfs met de fiets naar het werk rijden moest ik opgeven. Ik leek wel een oud vrouwtje geworden, toch bleef ik halsstarrig sporten. Ondertussen had ik ook regelmatig de tennisracket in de hand ondanks het feit dat ik vaak ziek en erg vermoeid was. Toen ik begin 2018 per toeval in contact kwam met Mindful Run merkte ik stilletjes aan beterschap in de hele situatie. Ondertussen sport ik er weer heerlijk op los zonder de dag erop ziek te zijn. Voor het lopen zit ik nog niet op mijn vroeger tempo, maar dankzij de cursus Mindful Run heb ik weer leren genieten van het lopen. En niet alleen tijdens het lopen maar ook bij het tennissen en mijn wandel- en fietstochtjes maak gretig ik gebruik van alle tips en tricks die ik bij de mindful Run geleerd heb. Het helpt ook om de druk en stress van mijn job het hoofd te kunnen bieden.

Ik zou graag jou ook al de tips en tricks willen aanleren tijdens een 5-weekse cursus Mindful walk of run. Deze cursus is voor iedereen toegankelijk, zowel voor beginnend als gevorderde wandelaar of loper, jong of oud. Maakt niet uit, iedereen is welkom!

Mindful walk gaat van start in september en mindful run vanaf oktober. Neem contact op via nancy.paredis@gmail.com voor meer informatie en inschrijving.

Meer items
Nancy Paredis - Opwijk - Vlaams Brabant

Nancy Paredis - Opwijk - Vlaams Brabant

Deel met je vrienden:
Meer items