Oost-Vlaanderen: Uus, Wim, Sofie, Sarah, Jean-François, Evi, Sophie en Tamara

Oost-Vlaanderen: Uus, Wim, Sofie, Sarah, Jean-François, Evi, Sophie en Tamara

Evi Wandelseck Regio Aalst

Evi Wandelseck, coach in hart en nieren, bezielt graag alle bewegingsvormen op zich. Zij begeleidt mensen in het wandelen en lopen, ook preventief of/en reactief bij mentale moeilijkheden. Zij is tevens  actief als trainster bij een lokale atletiek vereniging in Aalst. Daarnaast verlegt zij ook zelf graag haar eigen grenzen met ambities zowel in de wandel- en loopwereld als in het trio zwemmen, fietsen en lopen.

Lees meer

Uus Knops Regio Gentbrugge

Als je de vreemde eend in deze sportieve bijt zoekt, dan heb je hem nu gevonden! Met de minste kilometers in de benen, ben ik het ultieme bewijs dat een übersportief lijf of leven geen vereiste is om volop te geloven in en te genieten van Mindful Run!

Lees meer

Wim Van Hove Regio Dendermonde

Sporten is onmisbaar in het leven van Wim. Na een sucesvolle spelerscarrière als handballer (oa bij Avanti Lebbeke en HK Waasmunster) werd Wim in 2000 jeugdtrainer bij HK Waasmunster. Met zijn teams behaalde hij enkele Vlaamse titels en een Belgische titel. In 2011 nam hij de leiding van het seniorenteam. Spelers uit zijn teams typeren hem als ‘motiverend’, ‘veeleisend, maar rustig,’ ‘hij weet je naar een hoger niveau te tillen’.

Lees meer

Sarah Desplenter Regio Oosterzele

Er is niets zweverigs aan Mindful Run! Hou je net als ik van bewegen in de natuur, en liefst met een leeg hoofd, in plaats van dat eeuwige boodschappenlijstje? Zin om je looptechniek bij te schaven, en op het einde van het weekloopje niet langer te staan hijgen? Geloof me: ik ging vroeger lopen, en genoot er niet van. Kon 8 km lang piekeren. Had nadien rugpijn en trapte op m'n adem. Ik wil heel graag met je delen hoe ik er nu wél van geniet!

Lees meer

Sophie Van De Steen Regio Hamme

29 jaar geleden is het voor mij begonnen. Het was Olympische Spelen op tv, mijn kinderhartje klopte, ik wou dit ook: lopen en naar de Olympische Spelen.

Het eerste ben ik beginnen doen, het 2e is er niet van gekomen!

Lees meer

Sofie Van Hecke Regio Nevele

Hoi, ik ben Sofie! Ik omschrijf mezelf graag als een bezige bij met een positieve en leergierige geest. Loop jij mee met deze ‘plezante’ Mindful Run cursus?

Lees meer

Jean-François Parent Oudenaarde

Jean François is eigenlijk al zijn hele leven bezig met sport. Als kind deed hij aan competitie zwemmen en tot enkele jaren geleden ging hij volledig voor zijn geliefde sport triatlon. Nu wil hij zijn ervaringen doorgeven.

Lees meer

Tamara Rijk Regio Wachtebeke/Eeklo

Ik ben graag sportief bezig, zowel binnen bij de sportschool met bodybalance en bodyattack, als buiten met skiën, fietsen, (hard)lopen en wandelen.  Daarbij gaat het mij niet om de snelheid en de afstand, maar om het plezier.

Lees meer