Sarah Desplenter - Regio Oosterzele - Oost Vlaanderen

Welkom bij Mindful Run. En bij Mindful Run Oosterzele, waar je de Vlaamse Ardennen al ziet, ruikt en proeft. Zalig. Na twintig jaar Gent ben ik met m'n gezin naar het landelijke Scheldewindeke getrokken, dichtbij Zottegem en de Zwalmdorpen. Het is hier echt leuk om naar buiten te trekken, en tijdens het wandelen, lopen, fietsen... de natuur nog te kunnen ruiken. Maar je moet het wel willen zien. Net als veel van m'n leeftijdsgenoten zat & zit ik in de ratrace van gezin, job, pogingen tot ontspannen. En bij dat laatste liep het al mis. Het was niet van 'mogen', maar van 'moeten'. Ik moet nog gaan lopen. Ik moet proberen loslaten. Ik moet op m'n ademhaling letten...of de stress nekt me. Ik had op den duur zelfs een slechte relatie met lopen, stel je voor!, omdat ik enkel nog aan het aantal kilometers, de tijdsdruk, en de boodschappen nadien dacht. De combinatie met mindfulness en een juiste ademhaling heeft me weer leren genieten van bewegen, en van lopen.

Ik wil dat heel graag met jullie delen. Weg met die boodschappenlijstjes' en 'van moetens'!  

Ga met me mee op pad tijdens 5 loop- & kleine levenslessen en geniet (opnieuw) van bewegen. Het is zowel voor de beginnende als geoefende loper bedoeld.

In die vijf lessen leer ik je een aantal looptechnieken bij, leer je zelf loslaten en focussen, én werken we aan je ademhaling tijdens het bewegen. We gaan ervoor zorgen dat je energie krijgt ipv geeft tijdens het lopen...

De cursus bestaat uit 5x anderhalf uur en kost 95 euro. Natuur & goesting zijn gratis.

Startlocatie: sporthal Oosterzele

Inschrijven doe je via Sarah.desplenter@telenet.be. Klik ook het evenement aan op www.facebook.com/mindfulrunoosterzele. Dan blijf je op de hoogte van exacte data en eventuele wijzigingen.

Tot gauw!


Meer items
Sarah Desplenter - Regio Oosterzele - Oost Vlaanderen

Sarah Desplenter - Regio Oosterzele - Oost Vlaanderen

Deel met je vrienden:
Meer items