Sarah Desplenter - Regio Oosterzele - Oost Vlaanderen

Welkom bij Mindful Run. En bij Mindful Run Oosterzele, waar je de Vlaamse Ardennen al ziet, ruikt en proeft. Zalig. Na twintig jaar Gent ben ik met m'n gezin naar het landelijke Scheldewindeke getrokken, dichtbij Zottegem en de Zwalmdorpen. Het is hier echt leuk om naar buiten te trekken, en tijdens het wandelen, lopen, fietsen... de natuur nog te kunnen ruiken. Maar je moet het wel willen zien. Net als veel van m'n leeftijdsgenoten zat & zit ik in de ratrace van gezin, job, pogingen tot ontspannen. En bij dat laatste liep het al mis. Het was niet van 'mogen', maar van 'moeten'. Ik moet nog gaan lopen. Ik moet proberen loslaten. Ik moet op m'n ademhaling letten...of de stress nekt me. Ik had op den duur zelfs een slechte relatie met lopen, stel je voor!, omdat ik enkel nog aan het aantal kilometers, de tijdsdruk, en de boodschappen nadien dacht. De combinatie met mindfulness en een juiste ademhaling heeft me weer leren genieten van bewegen, en van lopen.

Ik wil dat heel graag met jullie delen. Weg met die boodschappenlijstjes' en 'van moetens'!  

Ga met me mee op pad tijdens 5 loop- & kleine levenslessen en geniet (opnieuw) van bewegen. Het is zowel voor de beginnende als geoefende loper bedoeld.

In die vijf lessen leer ik je een aantal looptechnieken bij, leer je zelf loslaten en focussen, én werken we aan je ademhaling tijdens het bewegen. We gaan ervoor zorgen dat je energie krijgt ipv geeft tijdens het lopen...

De cursus bestaat uit 5x anderhalf uur en kost 95 euro. Natuur & goesting zijn gratis.

Startlocatie: sporthal Oosterzele

Inschrijven doe je via Sarah.desplenter@telenet.be. Klik ook het evenement aan op www.facebook.com/mindfulrunoosterzele. Dan blijf je op de hoogte van exacte data en eventuele wijzigingen.

Tot gauw!


MINDFUL RUN- coaching and training

Valerie Zelck - Hallerbos - Vlaams Brabant

Valerie Zelck - Hallerbos - Vlaams Brabant

Sophie Vercammen - Regio Zoniënwoud - Vlaams Brabant

Mindful Run en Walk in het Zoniënwoud!

Diederik Joukes - Regio Zoniënwoud - Vlaams Brabant

Mindful Run en Walk in het Zoniënwoud!

Annemie Jansen - Rotselaar - Vlaams Brabant

Hallo, ik ben Annemie, 32 jaar en mama van 2 prachtige dochters. Tijdens mijn studententijd kreeg ik de loopmicrobe te pakken. Eerst een beetje, daarna meer en meer. Mijn beweegavontuur was begonnen, en is nadien nooit meer gestopt.

Barbra Crombez - Bierbeek - Vlaams Brabant

Tom De Coster - Regio Baal/Tremelo - Vlaams Brabant

Sport is van jongs af altijd een leidraad geweest voor Tom. Lopen, voetballen, snowboarden…, als het maar iets sportiefs was. Op zijn 6 jaar begon zijn voetbal carrière en beïndigde deze op 37 jarige leeftijd.

Hannes Geyskens - Regio Leuven - Vlaams Brabant

Hannes ademt sport en alles wat er mee te maken heeft. De sportmicrobe zit in zijn bloed. Als talentvolle voetballer schopte hij het tot de nationale jeugdreeksen. Email: hannes@mindmoves.be DATA CURSUS start op maandag 22 mei 2017

Helga Willems (WALK) - Leuven - Vlaams Brabant

helga

Nancy Paredis - Opwijk - Vlaams Brabant

Als kind leefde ik me uit op de judomat. Door mijn studies en op kot te gaan kwam er hier echter niet veel meer van in huis.

Katleen Segers - Regio Kampenhout - Vlaams Brabant

Anne Van den Wyagaert - Regio Meerhout - Antwerpen

In mei start ik met nieuwe reeksen! Wees er snel bij! Neem even contact met met op! Email: annekinemeerhout@outlook.com GSM: 0471/99.61.42

Wendy Blankert - regio Antwerpen

Bewegen en toch Mindful? Het kan!! Ik was reeds geïnteresseerd in meditatie en mindfulness. Ik vond het echter moeilijk om stil te zitten en vond daar niet echt mijn draai in.

Veerle Van Belle - Mechelen - Antwerpen

Ik ben Veerle, 36 jaar en hou van lopen, natuur, lezen, yoga, ezels en chocolade. Maar...

Ann Vercauteren - Regio Kalmthout - Antwerpen

Lees meer

Chantal Coessens - Antwerpen/Brasschaat

In mijn leven is sport altijd aanwezig met het accent op lopen.

Lisbeth Gysemans - Mindful Walk Kuringen - Limburg

Ines Stakenborg - Peer - Limburg

Ines

Marc Hendrickx - Regio Hasselt - Limburg

De 5-weekse cursussen zijn toegankelijk voor zowel beginnend als gevorderde lopers, jong en oud, in groepjes of alleen. Tot binnenkort! Contactgegevens: +32(0)476 89 55 74

Trui Driesen - Limburg - Regio Auvergne (Fr.)

Mindful Walk helpt je mentaal én lichamelijk in balans te komen. Sporten is altijd de rode draad doorheen mijn leven geweest; zowel in mijn hobby’s als in mijn studies.

Jean-François Parent - Oudenaarde - Oost Vlaanderen

Tamara - Regio Wachtebeke/Eeklo - Oost-Vlaanderen

Ik ben graag sportief bezig, zowel binnen bij de sportschool met bodybalance en bodyattack, als buiten met skiën, fietsen, (hard)lopen en wandelen. Daarbij gaat het mij niet om de snelheid en de afstand, maar om het plezier.

Wim Van Hove - Regio Dendermonde - Oost Vlaanderen

Sporten is onmisbaar in het leven van Wim. Na een sucesvolle spelerscarrière als handballer (oa bij Avanti Lebbeke en HK Waasmunster) werd Wim in 2000 jeugdtrainer bij HK Waasmunster. Met zijn teams behaalde hij enkele Vlaamse titels en een Belgische titel. In 2011 nam hij de leiding van het seniorenteam. Spelers uit zijn teams typeren hem als ‘motiverend’, ‘veeleisend, maar rustig,’ ‘hij weet je naar een hoger niveau te tillen’. WIM VAN HOVE 0497/24 35 57 mindfulrundendermonde@gmail.com * zondag 14 mei van 10:00 - 11:30 * woensdag 17 mei van 19:30 - 21:00

Uus Knops - Gentbrugge - Oost Vlaanderen

Als je de vreemde eend in deze sportieve bijt zoekt, dan heb je hem nu gevonden! Meer info op Facebook Mindful Run Gent. Inschrijven kan op uus.mindfulrun@hotmail.com

Sophie Van de Steen - Regio Hamme - Oost-Vlaanderen

29 jaar geleden is het voor mij begonnen. Het was Olympische Spelen op tv, mijn kinderhartje klopte, ik wou dit ook: lopen en naar de Olympische Spelen.

Evi Wandelseck - Aalst - Oost Vlaanderen

Ann Billiet - Regio Maldegem - West Vlaanderen

John De Bock - Kortrijk - West Vlaanderen

John

Christel De Kock - Knokke - West Vlaanderen

Chantal Cornette - Blankenberge - West Vlaanderen

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x