Sophie Van de Steen - Regio Hamme - Oost-Vlaanderen

29 jaar geleden is het voor mij begonnen. Het was Olympische Spelen op tv, mijn kinderhartje klopte, ik wou dit ook: lopen en naar de Olympische Spelen.

Het eerste ben ik beginnen doen, het 2e is er niet van gekomen!

Zo trainde ik gedurende 15 jaar heel veel en deed ook aan competitie. Lopen vond ik geweldig maar de onderlinge strijd die er wel is geweest vond ik allesbehalve leuk.

Ik studeerde na mijn humaniora kinesitherapie en mensen helpen ging als vanzelf bij mij. Ik deed de job niet lang omdat ik mezelf niet kon zijn en ik zoveel mogelijk mensen moest behandelen binnen een bepaalde tijd. Dit voelde niet naturel voor me. Nadien kwam ik in de medische sector terecht, voelde al snel dat dit niets voor mij was. Ik stond niet achter wat ik deed. Heb toen mijn lerarenopleiding gedaan na een super leuke periode in het buitengewoon secundair onderwijs. Mensen helpen voelt heerlijk.

De afgelopen 13 jaar was een afwisseling tussen 3 kids krijgen, terug beginnen lopen, kwetsuren, jaren niet meer gaan lopen, me niet goed voelen en blijven over m’n grenzen gaan met een burn out tot gevolg.

De grote omkeer kwam juni 2016 toen ik mijn coaching opleiding volgde en terug ben gaan lopen. Mijn lichaam gaf groen licht, ik deed ook al enkele maanden elke dag aan ochtendyoga.

Ik luisterde naar mijn lijf maar mijn hoofd liep ook mooi mee en die 2 voerden soms een strijd.

Tot ik Mindful Run ontdekte en voelde wat het met me deed: alle puzzelstukjes vielen in elkaar, ik voelde me geweldig, wat ik ook deed. Het gaat hem er niet om hoe lang je loopt, of hoe snel… Neen, door Mindful Run ga je een andere wereld binnen, de wereld van wie je werkelijk bent, en daar ben je perfect.

En als werkende mama van 3 kids, een huishouden alleen onderhouden, is het enorm belangrijk dat je bewust tijd neemt voor jezelf en naar jezelf gaat luisteren. Mindful Run is dan een prachtig cadeau, en je kunt alles mooi meenemen in het dagdagelijkse leven. Want hoe je het draait of keert, het leven loopt niet altijd zo mooi als we zouden willen, maar als je bewust weet wat er gebeurt en je kunt er bewust iets aan doen, dan ga je pas echt gaan leven.

Doe mee aan Mindful Run, leef je leven want alleen jij kunt dat doen en je bent het waard!

We starten weldra met nieuwe sessies!!! Neem even contact op!

Facebookpagina

Tofieke@hotmail.com

0498/50.53.70

Liefs, Sophie

Meer items
Sophie Van de Steen - Regio Hamme - Oost-Vlaanderen

Sophie Van de Steen - Regio Hamme - Oost-Vlaanderen

Deel met je vrienden:
Meer items