Tamara - Regio Wachtebeke/Eeklo - Oost-Vlaanderen

Ik ben graag sportief bezig, zowel binnen bij de sportschool met bodybalance en bodyattack, als buiten met skiën, fietsen, (hard)lopen en wandelen.  Daarbij gaat het mij niet om de snelheid en de afstand, maar om het plezier.

Sinds begin dit jaar ben ik, naast mijn werk voor een financiële instelling, werkzaam als zelfstandig counselor (vooral in verlies- rouw- en stressbegeleiding) en lifecoach. Ik woon net over de grens in Nederland, in de buurt van Wachtebeke. Als zelfstandige werk ik samen met het multidisciplinair centrum Multimed in Lembeke waardoor ik regelmatig in het Belgische te vinden ben.

Ik had het al een paar keer zien gebeuren,….. een wandeling brengt mensen letterlijk in beweging en zorgt tegelijk voor rust. Meer ontspannen, een rustigere blik en aandacht voor de omgeving. Na een stukje gewandeld te hebben neemt het tempo af en wordt men rustiger in het hoofd waardoor men helderder na kan denken.

Als coach vond ik dat ik daar meer mee moest doen. Ik ben op zoek gegaan en kwam in aanraking met Mindful Run. Begonnen met de opleiding tot wandelcoach en afgesloten met opleiding tot run/walk instructeur ben ik nu volledig gecertificeerd.

Ben je dus op zoek naar meer rust in uw hoofd, minder stress en meer energie? Geef je dan nu op voor een 5-weekse (hard)loop of wandel cursus.

Deze cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van anderhalf uur. In groepsverband leer je hoe je de Mindful Run technieken toepast tijdens het hardlopen of wandelen. De cursus is geschikt voor iedere wandelaar en hardloper. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen of wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen of hardlopen bent.

De cursussen worden voor Eeklo gegeven in Provinciaal domein Het Leen en voor Wachtebeke in Provinciaal domein Puyenbroeck.

De cursuskosten bedragen EUR 95,- voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Voor een individuele cursus en voor bedrijven geldt een ander tarief.

Ook individuele wandelcoaching hoort tot de mogelijkheden.

Als wandelcoach van Mindful Run werk ik volgens de effectieve Mindful Run methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht.

Stap voor stap werken we aan je fysieke, mentale en emotionele herstel en daarna bouw je zelf je eigen kracht op. Mindful Run Wandelcoaching is helder en effectief.

Een coachingstraject bestaat uit zes sessies van twee uur. Voorafgaand aan het traject vindt een kennismakingsgesprek plaats om te zien of er een klik is. Dit gesprek is altijd gratis.

Mindful Run: Een proces van bewustwording van lichaam en geest! 

Voor meer informatie aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

Voor Eeklo e-mail: mindfulruneeklo@gmail.com of facebook: mindfulruneeklo

Voor Wachtebeke e-mail: mindfulrunwachtebeke@gmail.com of facebook: mindfulrunwachtebeke

Meer items
Tamara - Regio Wachtebeke/Eeklo - Oost-Vlaanderen

Tamara - Regio Wachtebeke/Eeklo - Oost-Vlaanderen

Deel met je vrienden:
Meer items