Uus Knops - Gentbrugge - Gent

Uus Knops - Gentbrugge - Gent

Als je de vreemde eend in deze sportieve bijt zoekt, dan heb je hem nu gevonden! Met de minste kilometers in de benen, ben ik het ultieme bewijs dat een übersportief lijf of leven geen vereiste is om volop te geloven in en te genieten van Mindful Run!

Voorheen liep ik wel, maar was het mijn hoofd dat met mij ging lopen. Omdat het moest, het was gezond, en het zou op een dag ooit wel deugd doen. Maar ik werd er vooral moe van, de runners high spurtte me telkens voorbij, en ik werd goed in uitvluchten verzinnen. Herkenbaar?

 

Deze eend “runt” verder ook een gezinnetje met een fantastische man, een pittige zoon van 6 en een huppelende dochter van 4. Naast mijn job in de geestelijke gezondheidszorg, hou ik graag nog een heleboel ballen in de lucht zoals schrijven, organiseren en doceren. Om dat allemaal vol te houden, ditmaal zonder burn-out, ben ik op zoek gegaan naar een manier om zowel mijn hoofd als mijn lijf fit te houden. Zo ben ik terecht gekomen bij Mindful Run!

 

Sindsdien loop ik langer, met meer plezier, en meer nog: ik heb nadien nog energie!

Ben jij ook op zoek naar een manier om te sporten met plezier, naar een moment voor jezelf, naar een betere levenskwaliteit? Misschien wel naar een manier om gelukkiger in het leven te staan? Mindful Run kan daar zeker iets in betekenen! Ik geloof er in en wil het je laten ervaren!

 

Doe mee met ons, loop mee, lach mee, geniet mee!

 

De Mindful Run cursus regio Gent start binnenkort, we lopen langs de Schelde en in de Gentbrugge Meersen:

Meer info op Facebook Mindful Run Gent.

1. NIEUW - Mindful Walk!!

Op dinsdagen 16/1, 23/1, 30/1, 13/2 en 20/2 telkens van 16u tot 17:30 u

Al het moois van Mindful Run, maar dan voor mensen met een voorliefde voor wandelen of met wat minder energie of conditie om wat voor reden dan ook.

2. Mindful Run: woensdagochtendreeks op 17/1, 24/1, 31/1, 14/2 en 21/2 telkens van 9:30u tot 11u.

Inschrijven kan op uus.mindfulrun@hotmail.com