Vlaams Brabant: Annemie, Katleen, Helga, Buidi, Kirsten, Diederik, Tom, Astrid, Barbra en Hannes

Vlaams Brabant: Annemie, Katleen, Helga, Buidi, Kirsten, Diederik, Tom, Astrid, Barbra en Hannes

Annemie Jansen Regio Rotselaar

Hallo, ik ben Annemie, 32 jaar en mama van 2 prachtige dochters. Tijdens mijn studententijd kreeg ik de loopmicrobe te pakken. Eerst een beetje, daarna meer en meer. Mijn beweegavontuur was begonnen, en is nadien nooit meer gestopt.

Lees meer

Buidi van Motioncenter Regio Tienen

Ik ben Buidi en begin 2017 startte ik een traject bij Motion Center in Tienen, waarbij ik dankzij de begeleiding een sportcoach, een mental coach, een diëtiste en een kiné terug op het sportieve pad pad ben geraakt. Een stressvolle job en tegenslagen zorgden ervoor dat mijn gezondheid langzaam maar zeker aftakelden.

Lees meer

Tom De Coster Regio Tremelo

Sport is van jongs af altijd een leidraad geweest voor Tom. Lopen, voetballen, snowboarden…, als het maar iets sportiefs was. Op zijn 6 jaar begon zijn voetbal carrière en beïndigde deze op 37 jarige leeftijd.

Lees meer

Helga Willems - Walk -  Regio Leuven

Na heel wat jaren mezelf te hebben ‘verplicht’ om te sporten, leerde ik begin 2017 Mindful Run kennen. Voor mij, een schot in de roos, helemaal mijn ding, een echte match!

Lees meer

Barbra Crombez Regio Bierbeek

In 2009 begon ik samen met een buurvrouw aan een start-to-run in de buurt.  Nu is lopen mijn passie, ik kan niet meer zonder!

Maar waarom nu juist lopen en zelfs door weer & wind?

Lees meer

Hannes Geyskens Regio Leuven

Hannes ademt sport en alles wat er mee te maken heeft. De sportmicrobe zit in zijn bloed. Als talentvolle voetballer schopte hij het tot de nationale jeugdreeksen. Nadien heeft hij met twee Belgische titels en drie Europese deelnames in de triatlon genoten van een heel andere sport.

Lees meer

 

Kirsten Regio Bekkevoort

Ik ben Kirsten Plessers. Ik ben klinisch psychologe en gedragstherapeute en help op die manier, voornamelijk al pratende dus, al vele jaren mensen om zich beter te voelen. Dit blijft voor mij een hele boeiende job waar ik ook veel voldoening uithaal. Maar wat me eerlijk gezegd soms stoort, is dat ik zoveel uren zit in mijn job.

Lees meer

 

Katleen Segers Regio - Run - Kampenhout

Af en toe even stilstaan en genieten van de kleine en mooie dingen van het leven! Een roodborstje dat heen en weer trippelt, een vlindertje dat van bloem tot bloem fladdert. Even de tijd nemen om al bewegend je batterijen terug op te laden. We hebben er allemaal zo ontzettend veel nood aan.

Lees meer