Vlaams Brabant: Marleen, Buidi, Kirsten, Diederik, Tom, Astrid, Barbra en Hannes

Vlaams Brabant: Marleen, Buidi, Kirsten, Diederik, Tom, Astrid, Barbra en Hannes

Marleen Claeys  Regio Overijse

Altijd bezige bij. En praat graag. Opgegroeid met kort haar en jeansbroek in de West-Vlaamse velden. Gefascineerd door het feit dat als je een gat in de grond boort van hier, je dan in Australië uitkomt. En vandaar ook die passie voor hardlopen. Hoe langer en hoe verder hoe beter. Grenzen verleggen! Yes! Maar waarom eigenlijk?

Lees meer

Buidi van Motioncenter Regio Tienen

Ik ben Buidi en begin 2017 startte ik een traject bij Motion Center in Tienen, waarbij ik dankzij de begeleiding een sportcoach, een mental coach, een diëtiste en een kiné terug op het sportieve pad pad ben geraakt. Een stressvolle job en tegenslagen zorgden ervoor dat mijn gezondheid langzaam maar zeker aftakelden.

Lees meer

Tom De Coster Regio Tremelo

Sport is van jongs af altijd een leidraad geweest voor Tom. Lopen, voetballen, snowboarden…, als het maar iets sportiefs was. Op zijn 6 jaar begon zijn voetbal carrière en beïndigde deze op 37 jarige leeftijd.

Lees meer

Barbra Crombez Regio Bierbeek

In 2009 begon ik samen met een buurvrouw aan een start-to-run in de buurt.  Nu is lopen mijn passie, ik kan niet meer zonder!

Maar waarom nu juist lopen en zelfs door weer & wind?

Lees meer

Hannes Geyskens Regio Leuven

Hannes ademt sport en alles wat er mee te maken heeft. De sportmicrobe zit in zijn bloed. Als talentvolle voetballer schopte hij het tot de nationale jeugdreeksen. Nadien heeft hij met twee Belgische titels en drie Europese deelnames in de triatlon genoten van een heel andere sport.

Lees meer

 

Kirsten Regio Bekkevoort

Ik ben Kirsten Plessers. Ik ben klinisch psychologe en gedragstherapeute en help op die manier, voornamelijk al pratende dus, al vele jaren mensen om zich beter te voelen. Dit blijft voor mij een hele boeiende job waar ik ook veel voldoening uithaal. Maar wat me eerlijk gezegd soms stoort, is dat ik zoveel uren zit in mijn job.

Lees meer

 

Astrid Vermeiren Regio Merchtem

Ik ben Astrid, een sportieve jonge veertiger, gehuwd en moeder van 3 tieners. Als oudste binnen een knus gezin van 4 kinderen heb ik steeds een zorgende rol opgenomen waar ongetwijfeld de basis van het coachen en het bieden van ondersteuning is gelegd.

Lees meer