Wim Van Hove - Regio Dendermonde - Oost Vlaanderen

Intussen ruilde Wim de trainerswereld voor een engagement als handbal-scheidsrechter op nationaal en internationaal niveau en is hij mental coach van damesvolleybalclub VC Oudegem, een team in Liga A, de hoogste reeks in België.  

Met langdurende opleidingstrajecten zoals de opleiding tot stress-en burnout coach (Dr Luc Swinnen), de cursus NLP-practitioner, het opleidingstraject mindset (Jacky Reardon) verruimde Wim zijn expertise. In deze zoektocht ontdekte hij ook Mindful Run. Wat hij in deze trainersopleiding leerde en ervaarde, wil hij delen met anderen.

Vanuit een positieve visie zal Wim je motiveren en steunen in het ontdekken en behalen van je persoonlijke doelen. Hij pleit voor een duurzaam, gezond en evenwichtig leven voor zijn sporters en coachees.

In het dagelijks leven is Wim teambegeleider in het Algemeen Welzijnswerk. Hij is oa verantwoordelijk voor conflicthantering, psycho-sociale hulpverlening en ondersteuning van groepsdynamica in Gentse opvangcentra voor dak-en thuislozen.

FB MINDFUL RUN DENDERMONDE
 
WIM VAN HOVE
 0497/24 35 57
 mindfulrundendermonde@gmail.com

 Mindful Run en Mindful Walk Dendermonde gaat van start op in september:      

like www.facebook.com/mindfulrundendermonde om op de hoogte te blijven van nieuwe data of contacteer via  mindfulrundendermonde@gmail.com

Mindful Run bestaat uit 5 lessen van 90 minuten, 1 maal per per week op een vast moment en op een vaste plek. De kostprijs bedraagt €95.

Gemiste lessen kunnen ingehaald in een volgende reeks.

 Inschrijven:

GSM: 0497/24355

Email: mindfulrundendermonde@gmail.com 

Facebook

 

Heb je vragen, aarzel niet om mij te contacteren.

Alvast tot binnenkort.

Groeten Wim

MINDFUL RUN- coaching and training

Valerie Zelck - Hallerbos - Vlaams Brabant

Valerie Zelck - Hallerbos - Vlaams Brabant

Sophie Vercammen - Regio Zoniënwoud - Vlaams Brabant

Mindful Run en Walk in het Zoniënwoud!

Diederik Joukes - Regio Zoniënwoud - Vlaams Brabant

Mindful Run en Walk in het Zoniënwoud!

Annemie Jansen - Rotselaar - Vlaams Brabant

Hallo, ik ben Annemie, 32 jaar en mama van 2 prachtige dochters. Tijdens mijn studententijd kreeg ik de loopmicrobe te pakken. Eerst een beetje, daarna meer en meer. Mijn beweegavontuur was begonnen, en is nadien nooit meer gestopt.

Barbra Crombez - Bierbeek - Vlaams Brabant

Tom De Coster - Regio Baal/Tremelo - Vlaams Brabant

Sport is van jongs af altijd een leidraad geweest voor Tom. Lopen, voetballen, snowboarden…, als het maar iets sportiefs was. Op zijn 6 jaar begon zijn voetbal carrière en beïndigde deze op 37 jarige leeftijd.

Hannes Geyskens - Regio Leuven - Vlaams Brabant

Hannes ademt sport en alles wat er mee te maken heeft. De sportmicrobe zit in zijn bloed. Als talentvolle voetballer schopte hij het tot de nationale jeugdreeksen. Email: hannes@mindmoves.be DATA CURSUS start op maandag 22 mei 2017

Helga Willems (WALK) - Leuven - Vlaams Brabant

helga

Nancy Paredis - Opwijk - Vlaams Brabant

Als kind leefde ik me uit op de judomat. Door mijn studies en op kot te gaan kwam er hier echter niet veel meer van in huis.

Katleen Segers - Regio Kampenhout - Vlaams Brabant

Anne Van den Wyagaert - Regio Meerhout - Antwerpen

In mei start ik met nieuwe reeksen! Wees er snel bij! Neem even contact met met op! Email: annekinemeerhout@outlook.com GSM: 0471/99.61.42

Wendy Blankert - regio Antwerpen

Bewegen en toch Mindful? Het kan!! Ik was reeds geïnteresseerd in meditatie en mindfulness. Ik vond het echter moeilijk om stil te zitten en vond daar niet echt mijn draai in.

Veerle Van Belle - Mechelen - Antwerpen

Ik ben Veerle, 36 jaar en hou van lopen, natuur, lezen, yoga, ezels en chocolade. Maar...

Ann Vercauteren - Regio Kalmthout - Antwerpen

Lees meer

Chantal Coessens - Antwerpen/Brasschaat

In mijn leven is sport altijd aanwezig met het accent op lopen.

Lisbeth Gysemans - Mindful Walk Kuringen - Limburg

Ines Stakenborg - Peer - Limburg

Ines

Marc Hendrickx - Regio Hasselt - Limburg

De 5-weekse cursussen zijn toegankelijk voor zowel beginnend als gevorderde lopers, jong en oud, in groepjes of alleen. Tot binnenkort! Contactgegevens: +32(0)476 89 55 74

Trui Driesen - Limburg - Regio Auvergne (Fr.)

Mindful Walk helpt je mentaal én lichamelijk in balans te komen. Sporten is altijd de rode draad doorheen mijn leven geweest; zowel in mijn hobby’s als in mijn studies.

Jean-François Parent - Oudenaarde - Oost Vlaanderen

Tamara - Regio Wachtebeke/Eeklo - Oost-Vlaanderen

Ik ben graag sportief bezig, zowel binnen bij de sportschool met bodybalance en bodyattack, als buiten met skiën, fietsen, (hard)lopen en wandelen. Daarbij gaat het mij niet om de snelheid en de afstand, maar om het plezier.

Uus Knops - Gentbrugge - Oost Vlaanderen

Als je de vreemde eend in deze sportieve bijt zoekt, dan heb je hem nu gevonden! Meer info op Facebook Mindful Run Gent. Inschrijven kan op uus.mindfulrun@hotmail.com

Sarah Desplenter - Regio Oosterzele - Oost Vlaanderen

Er is niets zweverigs aan Mindful Run! Hou je net als ik van bewegen in de natuur, en liefst met een leeg hoofd, in plaats van dat eeuwige boodschappenlijstje? Zin om je looptechniek bij te schaven, en op het einde van het weekloopje niet langer te staan hijgen? Geloof me: ik ging vroeger lopen, en genoot er niet van. Kon 8 km lang piekeren. Had nadien rugpijn en trapte op m'n adem. Ik wil heel graag met je delen hoe ik er nu wél van geniet!

Sophie Van de Steen - Regio Hamme - Oost-Vlaanderen

29 jaar geleden is het voor mij begonnen. Het was Olympische Spelen op tv, mijn kinderhartje klopte, ik wou dit ook: lopen en naar de Olympische Spelen.

Evi Wandelseck - Aalst - Oost Vlaanderen

Ann Billiet - Regio Maldegem - West Vlaanderen

John De Bock - Kortrijk - West Vlaanderen

John

Christel De Kock - Knokke - West Vlaanderen

Chantal Cornette - Blankenberge - West Vlaanderen

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x