Wim Van Hove - Regio Dendermonde - Oost Vlaanderen

Intussen ruilde Wim de trainerswereld voor een engagement als handbal-scheidsrechter op nationaal en internationaal niveau en is hij mental coach van damesvolleybalclub VC Oudegem, een team in Liga A, de hoogste reeks in België.  

Met langdurende opleidingstrajecten zoals de opleiding tot stress-en burnout coach (Dr Luc Swinnen), de cursus NLP-practitioner, het opleidingstraject mindset (Jacky Reardon) verruimde Wim zijn expertise. In deze zoektocht ontdekte hij ook Mindful Run. Wat hij in deze trainersopleiding leerde en ervaarde, wil hij delen met anderen.

Vanuit een positieve visie zal Wim je motiveren en steunen in het ontdekken en behalen van je persoonlijke doelen. Hij pleit voor een duurzaam, gezond en evenwichtig leven voor zijn sporters en coachees.

In het dagelijks leven is Wim teambegeleider in het Algemeen Welzijnswerk. Hij is oa verantwoordelijk voor conflicthantering, psycho-sociale hulpverlening en ondersteuning van groepsdynamica in Gentse opvangcentra voor dak-en thuislozen.

FB MINDFUL RUN DENDERMONDE
 
WIM VAN HOVE
 0497/24 35 57
 mindfulrundendermonde@gmail.com

 Mindful Run en Mindful Walk Dendermonde gaat van start op in september:      

like www.facebook.com/mindfulrundendermonde om op de hoogte te blijven van nieuwe data of contacteer via  mindfulrundendermonde@gmail.com

Mindful Run bestaat uit 5 lessen van 90 minuten, 1 maal per per week op een vast moment en op een vaste plek. De kostprijs bedraagt €95.

Gemiste lessen kunnen ingehaald in een volgende reeks.

 Inschrijven:

GSM: 0497/24355

Email: mindfulrundendermonde@gmail.com 

Facebook

 

Heb je vragen, aarzel niet om mij te contacteren.

Alvast tot binnenkort.

Groeten Wim

Meer items
Wim Van Hove - Regio Dendermonde - Oost Vlaanderen

Wim Van Hove - Regio Dendermonde - Oost Vlaanderen

Deel met je vrienden:
Meer items