Mindful Run 4 Kids Coach

Welkom bij op de de  pagina van Mindful Run 4 Kids.

Volgende opleidingen vinden plaats op:

Neem contact op: OP MAAT tijdens Corona (kleine groepjes)

Met Mindful Run 4 Kids laat je kinderen op een leuke en eenvoudige manier kennismaken met het toepassen van Mindfulness- en ademhalingstechnieken tijdens het lopen.  

Wanneer we kinderen leren omgaan met hun emoties van vandaag, geven we ze de vaardigheden die ze nodig hebben om in de toekomst meer balans te ervaren. Omdat ons motto is:

 "Jong geleerd is oud gedaan!"     

Hoe prettig zal het zijn als kinderen:

  1. op een leuke en vooral ontspannen manier kunnen kennismaken met de 7 pijlers van Mindfulness
  2. dat kinderen de kwaliteiten als verdraagzaamheid, aandacht, geduld, concentratie en vriendelijkheid ontwikkelen? 
  3. en dat ze deze pijlers praktisch kunnen toepassen in hun eigen leven?


De voordelen zijn groot. Want hierdoor kunnen kinderen beter omgaan met de verschillende omstandigheden in hun leven. Daarnaast vergroten kinderen hiermee hun aanwezigheid in het 'hier en nu'.     

Onze missie is om de emotionele intelligentie van kinderen te koesteren (een emotie te voelen en laten voortduren) en professionals die werken met deze kinderen de vaardigheden en technieken van Mindful Run 4 Kids te geven die ze nodig hebben om deze kinderen gelukkiger te maken en meer in balans te laten komen.

Wij laten zien dat je met de vaardigheden en technieken van Mindful Run 4 Kids kinderen leert om in balans te zijn op het niveau van lichaam, ziel en geest.     

Wij leren hoe ze hun emoties kunnen uiten en beheren, zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn.

Mindful Run 4 Kids is een nieuwe opleiding van Mindful Run, meer dan 600 mensen in België en  Nederland hebben deelgenomen aan de opleidingen van Mindful Run®.

De opleiding Mindful Run 4 Kids is ontwikkeld door Martijn Mensink en Dianne Schutmaat, oprichters Mindful Run® en Dennis Licht meervoudig Nederland Kampioen en Kidsrunning trainer.

De OPLEIDING in Vlaanderen wordt gegeven door Hannes Geyskens, founder van Mindful Run België en docent van al de opleidingen aangeboden door Mindful Run.

Hieronder de eerste 2 Mindful Run 4 kids COACHES in België. Mindful Run 4 Kids Coach

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x