Word PowerWalk Trainer

Opleiding tot trainer!

OPLEIDING: zondag 12 september 9 u - 16 u

Ben je enthousiast over ons concept? Hou je van bewegen in de buitenlucht, niet hardlopend maar stevig doorwandelend. Stevig lopen, lekker in de buitenlucht genieten van de omgeving en gelijk werken aan je uithoudingsvermogen en kracht. Volg dan onze opleiding tot PowerWalk trainer.

 De PowerWalk opleiding is in Arnhem en valt onder het opleidingsaanbod van Mindful Run Nederland. Een maatschappelijk erkent opleidingsinstituut die al meer dan 1000 mensen opgeleid heeft. 

De opleiding

Je leert in deze opleiding alles wat je moet weten om je eigen Power Walk groep te vormen.   

 ✔ Verschillen snelwandelen en PowerWalk

✔ Lesgeven, lesopbouw, cursusopbouw

✔ Looptechnieken, oefeningen en variaties

✔ Marketing, administratie en promotie

✔ Hoe word je zichtbaar en blijf je toch jezelf

✔ Wat heb je nodig tijdens de lessen en wat niet

✔ Jouw bedrijf op de kaart zetten

 

Informatie over de opleiding

De opleiding wordt gegeven door erkend:

  1. PowerWalk docent/instructeur en Founder van Mindful Run: Martijn Mensink


  2. PowerWalk docent/instructeur en hoofddocent van Mindful Run België: Hannes Geyskens: LIVE 

  • De opleiding tot PowerWalk instructeur van Mindful Run® Nederland is trainen op een effectieve manier. We bewegen en praten niet alleen, maar doen vooral veel praktische oefeningen, waardoor je uithoudingsvermogen en kracht worden toegenomen.
  • Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wel PowerWalken. Dat is de basis van deze zeer effectieve laagdrempelige bewegingsvorm. Iedereen kan zo zijn of haar doelstelling bereiken. Dit kan zijn: afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.
  •  PowerWalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen we af met kracht oefeningen waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd 1 been aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen! 
  • Het unieke van deze opleiding is dat wij een concept aanbieden waarmee je direct aan de slag kun gaan om geheel zelfstandig je eigen PowerWalk groep te maken. Alle Tools en Technieken zijn gemakkelijk toe te passen in je eigen groep. Op deze website vermelden we je naam op de locatiezoeker. Door op de link te klikken komen ze op jouw eigen aanmeldpagina terecht.

Praktische informatie:

De opleiding duurt 1 dag van 09:00 uur tot ongeveer 17:00 uur en wordt gehouden in Heverlee. De opleiding bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijk gedeelte. Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat. Na deze intensieve dag kun je direct de slag om je eigen Power Walk les te gaan geven.

 Groepsgrootte:

Per opleiding worden minimaal 6 tot maximaal 10 kandidaten toegelaten. Dit garandeert voldoende aandacht voor iedere kandidaat en de mogelijkheid om 1,5 meter afstand te houden. Tijdens CORONA (maximum 3!) 

 Kosten*:

Kosten voor de opleiding bedragen € 495 (excl. BTW). 

Dit is inclusief koffie/thee

 *onze opleidingen zijn fiscaal aftrekbaar voor de belastingdienst en komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille (30%)

Licentie kosten:

Na het volgen van de opleiding heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de PowerWalk Club. De voordelen hiervan zijn dat jij vindbaar bent als trainer op deze website. De aanmeldingen komen rechtstreeks bij jou binnen als men zich inschrijft via onze website. Dit betekent dat je zelf geen website meer nodig hebt. Daarnaast promoten wij de PowerClub landelijk zodat we altijd goed vindbaar zijn voor onze klant. En je mag onze naam en logo gebruiken. Zo staan we samen sterk! De klant weet dan ook dat jij goed opgeleid bent en een verantwoorde training geeft in deze tijd van Corona. De kosten hiervan zijn € 145,00 per jaar excl. btw. Zo heb je de zaken goed voor elkaar en kun je gelijk starten.Word PowerWalk Trainer
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Word PowerWalk Trainer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x