Wie ben ik

Hannes Geyskens - oprichter van Mindmoves/Mindful Run België

 

Ik, Hannes, heb naast leerkracht lichamelijke opvoeding mijn strepen verdiend als monitor bij de surforganisatie Boardx. Hier stond ik in voor surflessen en de organisatie en uitwerking van enkele ludieke activiteiten.

Na deze leuke en avontuurlijke periode heb ik mijn kennis gebundeld en de zaak Polyevents uit de grond gestampt. Als zaakvoerder zorgde ik voor de vlotte organistatie van trouwfeesten, bedrijfsfeesten en kinderfeestjes. Deze job werd al snel een full time job. De uitdagingen, de leuke contacten en het afronden van geslaagde events bezorgen me nog steeds een positief gevoel.

Aloha Kona, Ironman Hawaï

Toen besloot ik op 2 september 2012, nota bene de geboorte van mijn 2e zoon Finn, het volledig over een andere boeg te gooien. Nu was het mijn beurt. Na jaren mijn vrije tijd op te geven aan het zorgen voor anderen, zag ik nu het moment klaar om mijn eigen droom te vervullen. Via topcoach, en tevens mijn mentor Inge Rock, heb ik ingezien dat ik iets anders nodig had om echt gelukkig te zijn. Ik wilde mezelf, en ook mijn vader, bewijzen dat ik klaar was voor een sportieve topprestatie.
Mijn doel: deelnemen aan de Ironman van Hawaï en dit op 2 jaar

Juiste Mindset

Met de juiste mindset, begeleiding en steun van mijn naasten, ben ik hier ook in geslaagd. De kracht, de energie, de vriendschappen en de intrinsieke motivatie waren verbluffend. Deze periode was eentje om nooit te vergeten.

De keerzijde, de opofferingen, de teleurstellingen, de depressie

Na mijn deelname in Hawaï viel ik in het spreekwoordelijke zwarte gat! Wat nu! Geen doelen meer, geen uitdaging meer... Deze depressie was de keerzijde van de medaille. Eentje waar ik me niet van bewust was en waar ik geen oplossing voor wist. Zes maanden lang was het zoeken naar mezelf, denken dat ik gelukkig was, maar ik sleurde me doorheen de dagen. De energie was weg, geen doelen meer, geen flow meer...

Tot ik me ingeschreven heb in de coaching academy van Inge Rock.

Be the change you want to see in the world (Ghandi)

Nu, 2 jaar later, ben ik fier dat ik deze moeilijke periode heb meegemaakt en ben doorgekomen. Ik ben er alleen maar sterker van geworden en gebruik mijn fantastische 4 jaar als motivatie en inspiratiebron in mijn nieuwe job: Mindmoves. Dit alles was slechts een kleine stap naar een groter geheel!

WAT WIL JE ECHT? WAARVOOR LEEF JE?

Nu run ik Mindful Run België waar ik nieuwe instructeurs opleid om dit unieke project verder uit te bouwen over heel Vlaanderen.
Daarnaast blijf ik zelf mensen teachen met Mindful Run en doe ik ook personal coachings.


Zit je met sportieve dromen? Wil je meer halen uit je korte leven? Weet je niet hoe? Of wringt er iets?

Wil je mijn verhaal horen en delen met je collega’s? Wil je weten welke tips en tools ik je kan aanreiken in het vinden en verwezenlijken van je eigen droom, aarzel dan niet en vraag een gratis gesprek aan.

Ik kom geanimeerd spreken en zal ook vooral in de minds van de aanwezigen kruipen om ook bij hen een verandering, een bewustwording teweeg te brengen..

Wie ben ik

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x