Reviews

star
star
star
star
star

De opleiding Mindful run instructeur heeft mij niet alleen waarde gegeven voor de toekomstige klanten maar ook voor mezelf en heeft dat extra duwtje in de rug gegeven om voor mezelf te beginnen.

Wendy instructeur Antwerpen

star
star
star
star
star

"Don't take yourself so damn seriously!

Anne instructeur Meerhout

star
star
star
star
star

"De cursus geeft op een ontspannen manier inzichten mee, niet door uitgebreide theorie maar door het zelf te laten voelen en ondervinden, en dat al plezier makend. Hannes heeft een goed inzicht in wie voor hem staat en kan iemand op de juiste manier motiveren om te ""springen"". Daar ben ik zeer dankbaar voor!"

Veerle instructeur Mechelen

star
star
star
star
star

Alweer een zalige belevenis tijdens de silent mindful run/walk ten voordele van Think Pink vorige zondag. En dit samen met een heleboel warme mensen, én warme soep

Deirdere- Silent Run

star
star
star
star
star

Zondag was er de silent run/walk ten voordele van Think pink. Prachtige locatie, een beetje sneeuw, super georganiseerd, enthousiaste coaches/instructeurs, leuke nevenactiviteitjes en kippenvelmomentje tijdens muzikaal intermezzo. 90’ zwijgen was een uitdaging

Jenny A. - Silent Walk

star
star
star
star
star

Bedankt Hannes! Toffe opleiding, laagdrempelig toch met veel impact.

Helga instructeur Walk Leuven

star
star
star
star
star

Top om eens op een heel andere manier met lopen bezig te zijn! Vernieuwend!!!

Caroline- Mindful Run 2.0

star
star
star
star
star

"Mindful Run mag zich als een “lopend” vuurtje verspreiden! Wat was mijn hoogtepunt? Het groepsgebeuren, de succeservaring bij iedereen ondanks verschillende achtergronden.

Uus Knops instructeur Gent

star
star
star
star
star

Beste Hannes Geyskens Wij willen u alvast bedanken voor uw inzet tijdens de BVLO Studiedag. Wij hebben de evaluaties bekeken en een globaal beeld opgesteld van de impressies van de deelnemers. Hieronder kan je de feedback terugvinden voor Mindrunning. 1. De inhoud van de sessie was wat ik ervan verwachtte: goed 2. De sessie was interessant en onderhoudend: goed 3. De lesgever was competent: goed tot uitstekend 4. De lesgever was enthousiast: uitstekend 5. De inhoud van de sessie is toepasbaar in mijn vakgebied: goed tot uitstekend

Bijscholing leerkrachten@work

star
star
star
star
star

Mindful Run and Walk Work, the unique experience to inspire, train and motivate your employees! A brief intervention of Mindful Run @ work is mindblowing for your people! View our customers here! https://mindmoves.webhero.be/mindful-run-at-work

Mindful Run en Walk @ Work

star
star
star
star
star

Opnieuw genieten van bewegen en beweegscholing aangeleerd krijgen. Ik had wel wat meer theorie rond mindfulness verwacht maar dan zou ik er een derde dag aan koppelen want programma zat vol. De neusademhaling veranderde helemaal mijn sportbeleving en verhoogde mijn sportplezier. De lesgever Hannes straalt zijn enthousiasme op je af.

Sarah instructeur Oosterzele

star
star
star
star
star

Beste Hannes, Na een paar moeilijke jaren veroorzaakt door mijn gezondheid kwam ik na vele omzwervingen in jou deskundige handen terecht. Stap voor stap met veel geduld en veel begrip zorgde je ervoor dat ik mezelf terug vond. Door bepaalde technieken toe te passen verdwenen de angsten en de onzekerheden uit mijn lijf en leven. Deels door jou sta ik terug met beide voeten op de grond en kan ik weer genieten van alles wat mij overkomt. Zie mij hier nu staan spreken voor een menigte, wie had dat een jaar geleden gedacht toen ik voor de eerste keer in jou praktijk kwam. Dit is dank zij jou en daarvoor wil ik je ook bedanken met deze getuigenis. Merci Ket.

Frank R. - Wandel Coaching

star
star
star
star
star

We zijn nu een jaar verder en deze training en het geven van de Mindfulrun cursus heeft mijn leven echt positief omgebogen! Top!

Barbra instructeur Bierbeek

star
star
star
star
star

Ik volgde in februari-maart de cursus Mindful Walk. Top! Veel geleerd, uitstekende begeleiding, een échte aanrader!!! Bedankt Hannes voor de zeer fijne lessen!

Peggy Mindful Walk

star
star
star
star
star

Dankuwel Mindful Run, om mijn leven zo rijk te maken! De verbinding met de andere deelnemers, het enthousiasme en de persoonlijke aanpak van Hannes, de ruimte voor wat zich aandient.

Laura instructeur Gent

star
star
star
star
star

Super coach! De eerste die mij aan het sporten heeft gekregen :-)

Benedicte - Mindful Run

star
star
star
star
star

Keihard genoten van deze cursus! In de winter val ik vaak stil met lopen, maar dit jaar was het niet waar! Neusademhaling, intervaltraining,... waren allemaal nieuw voor mij...en pas ik nog steeds toe. Ook de speelse manier van oefeningen vond ik top! Ik kijk er met een glimlach naar terug!

Katleen - Mindful Run

star
star
star
star
star

Een opleiding die direct toepasbaar is in de praktijk met tools die voor iedereen toegankelijk zijn. "Zeer blij deze opleiding gevolgd te hebben. Een aanrader voor iedereen die bewuster en gezonder wil leven en dit ook wil doorgeven aan anderen!

Ann instructeur Kalmthout

star
star
star
star
star

Mindful Walk: vijf weken lang een avond heel bewust wandelen, ademen, loslaten... dat is genieten. De persoonlijke en energieke aanpak van Hannes laat iedere deelnemer op haar eigen tempo meedoen. Een aanrader en wordt hopelijk vervolgd!

Karin - Mindful Walk

star
star
star
star
star

Thuiskomen en alle sterren laten schijnen

Sophie - Instructeur Hamme

star
star
star
star
star

Mindful Run introduceert een stressloze manier van lopen. Prestatie is van ondergeschikt belang, plezier primeert en dit allemaal via een eenvoudige techniek ... neusademhaling. Mindful Run ook in Dendermonde #MFRD

Wim - Instructeur Dendermonde

star
star
star
star
star

Mindful Run was een top ervaring! Lopen zonder de presatatie druk maar focus op plezier, loslaten en dat op je eigen ademritme. Een aanrader voor iedereen die loopt!

Barbara DS - Mindful Run

star
star
star
star
star

De eerste les bevestigde mijn aanvoelen dat een juiste ademhaling noodzakelijk is om topprestaties te leveren. In mijn geval: een stresserende maar leuke job in combinatie met een verbouwing, een huishouden, drie energieke jongens en een echtgenoot die vaak 's avonds en in het weekend werkt. Ik leerde meer en beter focussen maar vooral dat moeilijk ook leuk kan zijn. Bedankt Hannes voor jouw enthousiasme, speelse en aanstekelijke manier van lesgeven. Ook leerde ik hier nieuwe, interessante mensen met elk een eigen verhaal kennen en ben ik van rugpijn af!

Sigrid S - Mindful Run

star
star
star
star
star

Dankzij deze lessen heb ik meer inzicht gekregen in mijn techniek. Nu loop ik efficiënter en economischer waardoor ik precies minder snel moe ben. Zo ga ik ook sneller de deur uit en heb ik minder last van mijn gewrichten en spieren. Een aanrader voor iedereen! Erica

Erica - Mindful Run

star
star
star
star
star

Leren genieten van het lopen? Dat geloofde ik nooit! Ik toch niet. En toch. Na het volgen van de 5 weekse cursus heb ik zelf ondervonden dat ik ook zonder mijn muziek kan lopen! Nu loop ik omdat het mij goed doet. Bedankt voor schitterende inzichten, Hannes. Kristof

Kristof - Mindful Run

star
star
star
star
star

Een 5 weekse cursus met Hannes is meer dan wat wandelen. Na 1 week liep ik met een andere ademhaling, nog nooit van gehoord: Buteyko! Vandaag slaap ik beter, heb ik meer energie en ga ik ook wandelen met deze techniek. Wat een openbaring, en dat op mijn 53ste! Bedankt N.

Nathalie - Mindful Run

Reviews