Reviews

star
star
star
star
star

Dankjewel voor deze boeiende 3-daagse. Ik heb veel bijgeleerd, het was super interessant en ik neem alle tips en tricks mee op mij wandelpad :)

Sylvie De Kimpe | Wandelcoach

star
star
star
star
star

Myriam is een hele kundige en enthousiaste opleider die de groep letterlijk en figuurlijk meeneemt in wat ze wil overbrengen en ook echt oog heeft voor de individuele deelnemer. Centraal staat ervaringsgericht leren, waarbij er ruimte is om je eigen draai er aan te geven. Ze deelt haar kennis en ervaring op een hele openhartige manier en staat daarnaast ook open voor andere inzichten. Ik heb genoten van de opleiding tot wandelcoach bij haar en ik gun iedereen een opleiding of coachsessie bij haar!

Irene de Bruijn | Wandelcoach

star
star
star
star
star

Een zeer fijne sessie in een super mooie omgeving, en heel wat bijgeleerd over mijn ademhaling, genoten van elke les, dank je wel Emilie, je hebt dat super overgebracht aan een toffe groep.

Sandy Kuipers | Deelneemster Mindful Walk Cursus bij Emilie Hendrikx

star
star
star
star
star

Myriam is een geboren instructeur die vol passie haar vak uitlegt. Ze nam ons helemaal mee in haar verhaal en liet ons 2 dagen doen stil staan bij onszelf en de natuur. We leerden veel bij over alle processen in ons lichaam en ze gaf ons het vertrouwen om het geleerde zelf ook verder te verspreiden.

Emilie Hendrikx | Mindful Run & Walk Instructeur

star
star
star
star
star

Een aanrader! Hoofd leren leegmaken, loslaten , op de juiste manier ademhalen, verschillende technieken aangeleerd gekregen. leuke mensen leren kennen.... Voor herhaling vatbaar!

Jirka Hofman | deelneemster Mindful Walk cursus bij Els Vandebroeck in Rupelstreek

star
star
star
star
star

Een aanrader! Je leert hoe je tot rust kan komen na een drukke dag of in een stessvolle periode. Een kado aan jezelf.

Vanessa Thijs | Deelneemster Mindful Walk cursus bij Els Vandebroeck in Rupelstreek

star
star
star
star
star

Heel fijne opleiding op een prachtige locatie in De Panne. Dank je Myriam, voor de deskundige begeleiding. En dank je ook aan de warmhartige dames die ik heb mogen ontmoeten tijdens deze 2-daagse cursus. Ik heb heel veel zin om ermee aan de slag te gaan en mensen te begeleiden om 'meer mindful door het leven te wandelen'.

Annemie Scharff | Mindful Run & Walk Instructeur

star
star
star
star
star

Voor mij was het bewust worden van mijn ademhaling heel leerzaam. Dankbaar voor de opleiding. Veel liefs, Siegriet

Siegriet De Schepper | Wandelcoach

star
star
star
star
star

Samen met andere deelnemers in een fijne groep genieten van de natuur, bewegen, ervaringen opdoen, delen met elkaar en levensnoodzakelijke (je leeft er langer door) theorie om elke dag bewuster in het leven te staan. En dit dan kunnen delen met anderen in een 5-wekelijke cursus die is uitgewerkt en uitgeprobeerd. Die je kan invullen met ook jouw eigen creatieve aanvullingen. Genieten!

Lies Van Nuland | Mindful Run & Walk Instructeur

star
star
star
star
star

Een zeer fijne en leerrijke opleiding die je echt in de praktijk kan gaan toepassen.

Ine Vromant | Mindful Run & Walk Instructeur

star
star
star
star
star

Een heerlijke aanvulling op mijn achtergrond als loopbaancoach! Dankbaar!

Sofie Bevernage | Wandelcoach

star
star
star
star
star

Wat heb ik genoten van de opleiding tot Mindful Run & Mindful Walk instructeur. Het enthousiasme van Myriam, de prachtige omgeving, het fijne contact met gelijkgestemden. Tijdens de opleiding krijg je een theoretisch kader aangereikt en mag je het geleerde meteen oefenen. Je krijgt feedback die je meteen kan toepassen. Ik ging naar huis met een ontspannen gevoel en veel vertrouwen om de 5-weekse cursus te begeleiden.

Cindy Dreezen | Mindful Walk Instructeur

star
star
star
star
star

“Op zondag 14 juni nam ik samen met enkele anderen deel aan de allereerste workshop Mindful Run / Mindful Walk van Lies van Nuland. Ik wilde na een lange periode van aanhoudende stress het hardlopen weer oppikken, en deze workshop leek me de ideale aanzet daartoe. En dat was hij ook! Tijdens de workshop, die plaatsvond in het Rozebroekenpark met zijn weelderige natuur, liet Lies ons onder meer stilstaan bij onze ademhaling. Hoe vaak halen we adem per minuut? En hoe ademen we? Door onze mond of door onze neus? We probeerden tijdens het wandelen of lopen de verschillende manieren om adem te halen uit, en Lies legde ons uit waarom het gezonder is én minder energie vergt om door je neus adem te halen. Een echte eyeopener voor een astmapatiënt als ik die al haar hele leven door haar mond ademhaalt. Maar wat ik nog waardevoller vond, was het moment waarop Lies ons vroeg om tijdens het lopen te focussen op de geluiden van de vogels in het park, gevolgd door een kringmoment, waarin we met de ogen gesloten ook bij onze andere zintuigen stilstonden. Op die momenten voelde ik mijn lichaam en geest helemaal tot rust komen, iets wat ik al heel lang niet meer had toegelaten. Na deze workshop met Lies heb ik nog meer zin gekregen om weer regelmatig te gaan hardlopen, maar dan op een veel bewustere manier dan vroeger. Dank je wel, Lies!”

Annelies

star
star
star
star
star

De opleiding was inhoudelijk sterk, je leert al doende en kan het zelf ervaren. Er is ruimte voor vragen en oefeningen. Naast het programma om Mindful Walk/Run lessen te organiseren is er ook aandacht voor marketingtools die je helpen de 5-weekse Mindful Walk/Run cursus bekend te maken en hoe je aan de slag kan.

Ilse Desutter | Mindful Run & Walk Instructeur

star
star
star
star
star

Ik heb beide opleidingen gevolgd: de Mindful Run/Walk Instructeurs opleiding en de Wandelcoach opleiding. Zeer tevreden ben ik van beide! De expertise die gedeeld wordt door Myriam, in een warme context, is van onschatbare waarde. Er is voldoende afwisseling tussen theorie en praktijk in de natuur met genoeg ruimte voor eigen inbreng. Het handboek dat je krijgt is bruikbaar als extra houvast achteraf. Ik ben zeker gegroeid als coach en raad beide absoluut aan daar ze in mijn ogen een mooie aanvulling zijn als je graag naar buiten wilt gaan met je klanten. Gewoon doen!

Inkie Reuvis | Wandelcoach en Mindful Run & Walk Instructeur

star
star
star
star
star

'Mindful Wandelcoaching' leek wel iets voor mij. Ik was op zoek naar meer inhoud voor mijn bijberoep, maar wist niet goed wat te verwachten. Na het webinar, waar er meer uitleg werd gegeven, keek ik zeker uit naar deze 3-daagse opleiding, maar toch bleef het spannend. Met heel veel overtuiging kan ik nu zeggen dat ik tijdens deze opleiding gegroeid ben, zowel in het Mindful Coachen als op persoonlijk vlak. Heel veel dank hiervoor Myriam

Hilde Aerts | Wandelcoach

star
star
star
star
star

Tijdens de opleiding Wandelcoaching heb ik heel veel bijgeleerd, zowel over focus/aandacht, ademhalen, coachen maar ook over mezelf. Myriam heeft de oefeningen heel goed aangebracht, vanuit haar eigen hart en expertise met respect voor iedereen. Echt heel praktisch aangepakt. Top!

Isabelle Van Hoecke | Wandelcoach

star
star
star
star
star

Door het volgen van de cursus ervaar ik minder stress en meer energie. Ik geef de cursus een 10! De cursus was zeer goed gegeven. Ik heb er volop van genoten, mede dankzij coach Elke Flies.

Anoniem | deelneemster 5-weekse Mindful Run/Walk cursus bij Elke Flies

star
star
star
star
star

3 inspirerende dagen in de buitenlucht zorgden bij mij voor heel wat nieuwe tools in de koffer. De praktische oefeningen die je aangereikt krijgt, zijn erg makkelijk te integreren in de mix van wandelen en coachen. Ook weet Myriam haar enthousiasme probleemloos over te brengen naar de groep en zorgt ze ervoor dat iedereen mee is van begin tot einde. Bedankt voor deze leerrijke opleiding!

Stephanie Nijst | Wandelcoach

star
star
star
star
star

Super instructeur, heel enthousiast, inspirerend en mindful over elke deelnemer. In veel oefeningen stel je jezelf kwetsbaar op, maar Myriam zorgt voor de nodige veiligheid en humor zodat je echt kan durven en groeien.

Deirdre Vrancken | Wandelcoach

star
star
star
star
star

Super fijne opleiding (Bijscholing Instructeur) met een enthousiaste dame. Er is ruimte voor eigen vragen en er wordt ingespeeld op de noden van de groep. De opleiding voldoet aan mijn verwachtingen en wordt gegeven op een super mooie locatie met voldoende parkeergelegenheid. Zalig om je dag zo door te brengen!

Elke van de Put | Mindful Walk & Run Instructeur

star
star
star
star
star

Myriam weet als geen ander te enthousiasmeren, heeft uitgebreide kennis van zaken en weet dit heel persoonlijk te maken. Haar passie werkt aanstekelijk.

Virginie Parent | Mindful Walk en Mindful Run Instructeur

star
star
star
star
star

De wandelcoach-opleiding zijn 3 mooie, intensieve dagen van ademen, voelen, bewustwording, leren, observeren, ervaren en gewoon doen! Je wordt, onder de deskundige begeleiding van Myriam, ondergedompeld in een oefeningenbad die je toolkit aan coachingvaardigheden verrijken om aldus je coachee nóg beter te begeleiden naar meer balans in het leven.

Laurence De Neve | Wandelcoach

star
star
star
star
star

Ik heb erg veel bijgeleerd, heel wat nieuwe inzichten gekregen en veel inspiratie opgedaan. En dat gebeurde allemaal onder een stralende zon, in een prachtige omgeving en onder de warme begeleiding van Myriam. Ze geeft je erg veel zin om er meteen in te vliegen!

Elke Flies | Instructeur & Wandelcoach

star
star
star
star
star

Myriam is geweldig! Ze coacht je op een manier, dat je gewoon jezelf kan zijn. Haar kennis over Mindfulness is zo een grote meerwaarde aan de wandelcoach opleiding.

Yvonne Hocevar | Wandelcoach

star
star
star
star
star

Bedankt Myriam voor de verfrissende en leerrijke bijscholing Mindful Walk/Run 2.0. Je hartelijke (thee-)ontvangst en je enthousiasme brachten deze dag naar niveau 2.9!

Greet Lippens | Instructeur

star
star
star
star
star

Myriam doet haar job met passie en heeft het talent om mensen te inspireren. Ze geeft de cursus op haar eigen manier en heeft mij super veel goesting gegeven om zelf aan de slag te gaan!

Elke Vandeweyer | Instructeur

star
star
star
star
star

Ik ben gisteren gaan lopen met jouw tips in het achterhoofd en dat ging vlot. Ik heb gelopen zonder oortjes en dus zonder gsm, en zo liep ik echt veel bewuster. Zo veel vogeltjes! Ik heb zelfs eventjes met mijn ogen gesloten gelopen in een doodlopend straatje dus dat was wel heel bijzonder. Ik liep ook vlotter 7km dus dat was fijn. Ik heb niet naar mijn fitbit gekeken. Ik zag pas achteraf dat ik er best lang over heb gedaan maar dat rustige tempo was wel aangenaam. Tijdens het lopen ademde ik door mijn mond maar bij de herstelling heb ik wel door mijn neus geademd. Was al iets minder beangstigend. Ik ben benieuwd naar volgende les!

Nele Mindful Run deelnemer

star
star
star
star
star

Ik had zo'n wijze & zonnige opleidingsdag Mindful Run 2.0 instructeur dit weekend in Leuven. Daarom deel ik het hier even. Zo weten mijn buren meteen ook waarom ik loop, en hoe ik in groep loop... En je weet nooit dat er iemand tussen mijn Facebook vrienden zit die interesse heeft in mindful bewegen en communiceren. Dankjewel Hannes Geyskens , Mindful Run België en Mindful Me - Chris - voor alle kennis, kansen en positivisme! Goesting? Volg me op/naar Mindful Run/Walk Oosterzele

Sarah Instructeur

star
star
star
star
star

Bedankt Hannes, ik vond het heel fijn – na een (buitengewoon) stressvolle week, echt wat ik nodig had. Ook tof om samen met de kinderen te doen. Dat vonden ze zelf ook. Blij nog eens iets gevonden te hebben dat we samen kunnen doen, want dat is niet meer zo evident met tieners !

Nathalie en 2 tieners

star
star
star
star
star

Ik ben afgelopen donderdag wel in het bos gaan lopen met ademhaling door de neus! Was een goeie hulp om naar mijn lichaam te luisteren en lopen af te wisselen met wandelen. Ik vond de loopstukjes nog kort, maar ik was blij en fier dat ik terug in het bos was met mijn loopschoenen! Ook tijdens het weekend heb ik veel gewandeld in het bos en steeds geprobeerd door de neus te ademen.

Vero deelnemer

star
star
star
star
star

Bij dit fantastische weer een super toffe dag met collega instructeurs en onder enthousiaste en professionele coaching van Hannes Geyskens voor het vervolg op de eerste reeks Mindful Run/Walk. Echt heel leuk en toffe nieuwe diepgaande en speelse oefeningen en triggers. Heb je deelgenomen aan de eerste reeks, hou dan volgende week zeker je mailbox in de gaten ;-) Zowel nieuwe reeksen als de vervolgreeks 2.0 gaan van start begin april. Voor exacte datum: check 'agenda' op www.natuurinspireert.be. See you soon! Ik heb er alvast heel veel zin in.

Valerie Instructeur

star
star
star
star
star

Hannes really knows how to motivate people to work together and to move together. In just one hour, Hannes succeeded to let a group of 7 people that had never met, work together and trust each other. Top coach, top person! Thanks a lot!

John deelnemer

star
star
star
star
star

De opleiding tot wandelcoach is een aanrader! Tijdens de praktijkoefeningen wordt ook de theorie toegelicht op een vlotte en speelse wijze. Op deze manier kan je de oefeningen echt zelf be-leven. De tips en tricks heb ik ondertussen al kunnen toepassen in mijn eigen praktijk en de coachees zijn zeer enthousiast! Bedankt!

Esther Wandelcoach

star
star
star
star
star

De opleiding tot Mindful Run Wandelcoach heeft me inspiratie gegeven om nieuwe paden te bewandelen! Door ademhalings- & NLP-oefeningen in de praktijk toe te passen op een speelse en gezellige manier, blijft er veel meer ''hangen''. Bedankt Hannes!

Annelies Wandelcoach

star
star
star
star
star

Het was echt tof! Het was geen sportpreek en ook geen mindfulnes gezweef, gewoon lopen en spelen en ademen. Mini beetje techniek. I like your style! Ik kreeg al drie hoera/merci berichtjes van de anderen! Prima om een weekend in te zetten en weekshit achter te laten! Zelfs de tieners vonden het “heel tof”, en iedereen weet dat dat het meest kritische publiek ter wereld is! Dus applaus applaus!! Merci!

Ruth deelnemer

star
star
star
star
star

7 jaar... Zolang duurde het voor ik de echte kracht van lopen ontdekte. Lopen begon als iets wat ik mezelf oplegde om mijn gewicht onder controle te houden, iets waartoe ik mezelf echt moest verplichten en waarvan ik absoluut niet genoot. Het stellen van doelen en het genot van die lekkere extraatjes zonder dramatische gevolgen op de weegschaal hielpen me volhouden, al was het eerder een last dan een lust. Natuurlijk gaf het behalen van een gesteld doel een korte boost van jewelste, het streelde zelfs het ego van deze goedlachse, van energie bruisende eeuwige optimist. Pas toen een dipje als bliksem bij heldere hemel insloeg omdat diezelfde goedlachse, van energie bruisende eeuwige optimist wat veel hooi op de vork had genomen en niet naar de luid rinkelende alarmbelletjes had geluisterd, ontdekte ik dat lopen me ook mentaal gezond kon houden. Gek genoeg bracht lopen me ineens rust, omdat ik, dankzij tips en tricks van Hannes die toen nog aan de wieg van Minful Run stond, bewuster begon te lopen en meer begon te genieten van alles wat ik tijdens een loopje tegenkwam. Plots zag ik de schoonheid en diversiteit van de natuur, die ik al jaren dagelijks voor vanzelfsprekend nam. Een doel stellen en behalen was zelfs niet meer nodig om een prikje extra energie te krijgen. Lopen was verschoven van een ‘moetje’ naar een ‘magje’, iets leuks en ontspannend en zelfs lichtjes verslavend. Sinds toen, een drietal jaar geleden, geniet ik met volle teugen van elk loopje en zet elke negatieve bui of tegenslag me aan om mijn loopschoenen aan te binden. Versta me niet verkeerd, een positieve bui is net zo goed aanleiding voor een heerlijke run. Prestatie staat onderaan de motivatielijst, maar soms daag ik mezelf toch eens uit door een zot doel te stellen en ervoor te gaan, omdat de kick bij het verleggen van mijn grenzen zo zalig is en ook daar helpt mijn andere aanpak van lopen me bij. Lopen is niet de oplossing van elk probleem, maar het helpt me verdorie belachelijk veel om de dingen in perspectief te plaatsen en te relativeren. Durf dus ook je stoute schoenen aantrekken en kies voor jezelf, simpelweg door te beginnen lopen of je mindset over lopen te veranderen. Schrijf je in voor een cursus Mindful Run / Walk, zodat Hannes jou hier ook bij kan helpen. Niet vergeten: Je bent het waard! Lieve groetjes van een mindful runner...

Je bent het waard!

star
star
star
star
star

Koude temperaturen maar leuke sfeer, top coach en ideale combo tussen sport en tips - absoluut een aanrader!!

Willem Matton - Mindful Runday

star
star
star
star
star

De opleiding Mindful Run instructeur heeft mij niet alleen waarde gegeven voor de toekomstige klanten maar ook voor mezelf en heeft dat extra duwtje in de rug gegeven om voor mezelf te beginnen.

Wendy instructeur Antwerpen

star
star
star
star
star

"Don't take yourself so damn seriously!

Anne instructeur Meerhout

star
star
star
star
star

"De cursus geeft op een ontspannen manier inzichten mee, niet door uitgebreide theorie maar door het zelf te laten voelen en ondervinden, en dat al plezier makend. Hannes heeft een goed inzicht in wie voor hem staat en kan iemand op de juiste manier motiveren om te ""springen"". Daar ben ik zeer dankbaar voor!"

Veerle instructeur Mechelen

star
star
star
star
star

Alweer een zalige belevenis tijdens de silent mindful run/walk ten voordele van Think Pink vorige zondag. En dit samen met een heleboel warme mensen, én warme soep

Deirdere- Silent Run

star
star
star
star
star

Zondag was er de silent run/walk ten voordele van Think pink. Prachtige locatie, een beetje sneeuw, super georganiseerd, enthousiaste coaches/instructeurs, leuke nevenactiviteitjes en kippenvelmomentje tijdens muzikaal intermezzo. 90’ zwijgen was een uitdaging

Jenny A. - Silent Walk

star
star
star
star
star

Bedankt Hannes! Toffe opleiding, laagdrempelig toch met veel impact.

Helga instructeur Walk Leuven

star
star
star
star
star

Top om eens op een heel andere manier met lopen bezig te zijn! Vernieuwend!!!

Caroline- Mindful Run 2.0

star
star
star
star
star

"Mindful Run mag zich als een “lopend” vuurtje verspreiden! Wat was mijn hoogtepunt? Het groepsgebeuren, de succeservaring bij iedereen ondanks verschillende achtergronden.

Uus Knops instructeur Gent

star
star
star
star
star

Beste Hannes Geyskens Wij willen u alvast bedanken voor uw inzet tijdens de BVLO Studiedag. Wij hebben de evaluaties bekeken en een globaal beeld opgesteld van de impressies van de deelnemers. Hieronder kan je de feedback terugvinden voor Mindrunning. 1. De inhoud van de sessie was wat ik ervan verwachtte: goed 2. De sessie was interessant en onderhoudend: goed 3. De lesgever was competent: goed tot uitstekend 4. De lesgever was enthousiast: uitstekend 5. De inhoud van de sessie is toepasbaar in mijn vakgebied: goed tot uitstekend

Bijscholing leerkrachten@work

star
star
star
star
star

Mindful Run and Walk Work, the unique experience to inspire, train and motivate your employees! A brief intervention of Mindful Run @ work is mindblowing for your people! View our customers here! https://mindmoves.webhero.be/mindful-run-at-work

Mindful Run en Walk @ Work

star
star
star
star
star

Opnieuw genieten van bewegen en beweegscholing aangeleerd krijgen. Ik had wel wat meer theorie rond mindfulness verwacht maar dan zou ik er een derde dag aan koppelen want programma zat vol. De neusademhaling veranderde helemaal mijn sportbeleving en verhoogde mijn sportplezier. De lesgever Hannes straalt zijn enthousiasme op je af.

Sarah instructeur Oosterzele

star
star
star
star
star

Beste Hannes, Na een paar moeilijke jaren veroorzaakt door mijn gezondheid kwam ik na vele omzwervingen in jou deskundige handen terecht. Stap voor stap met veel geduld en veel begrip zorgde je ervoor dat ik mezelf terug vond. Door bepaalde technieken toe te passen verdwenen de angsten en de onzekerheden uit mijn lijf en leven. Deels door jou sta ik terug met beide voeten op de grond en kan ik weer genieten van alles wat mij overkomt. Zie mij hier nu staan spreken voor een menigte, wie had dat een jaar geleden gedacht toen ik voor de eerste keer in jou praktijk kwam. Dit is dank zij jou en daarvoor wil ik je ook bedanken met deze getuigenis. Merci Ket.

Frank R. - Wandel Coaching

star
star
star
star
star

We zijn nu een jaar verder en deze training en het geven van de Mindfulrun cursus heeft mijn leven echt positief omgebogen! Top!

Barbra instructeur Bierbeek

star
star
star
star
star

Ik volgde in februari-maart de cursus Mindful Walk. Top! Veel geleerd, uitstekende begeleiding, een échte aanrader!!! Bedankt Hannes voor de zeer fijne lessen!

Peggy Mindful Walk

star
star
star
star
star

Dankuwel Mindful Run, om mijn leven zo rijk te maken! De verbinding met de andere deelnemers, het enthousiasme en de persoonlijke aanpak van Hannes, de ruimte voor wat zich aandient.

Laura instructeur Gent

star
star
star
star
star

Super coach! De eerste die mij aan het sporten heeft gekregen :-)

Benedicte - Mindful Run

star
star
star
star
star

Keihard genoten van deze cursus! In de winter val ik vaak stil met lopen, maar dit jaar was het niet waar! Neusademhaling, intervaltraining,... waren allemaal nieuw voor mij...en pas ik nog steeds toe. Ook de speelse manier van oefeningen vond ik top! Ik kijk er met een glimlach naar terug!

Katleen - Mindful Run

star
star
star
star
star

Een opleiding die direct toepasbaar is in de praktijk met tools die voor iedereen toegankelijk zijn. "Zeer blij deze opleiding gevolgd te hebben. Een aanrader voor iedereen die bewuster en gezonder wil leven en dit ook wil doorgeven aan anderen!

Ann instructeur Kalmthout

star
star
star
star
star

Mindful Walk: vijf weken lang een avond heel bewust wandelen, ademen, loslaten... dat is genieten. De persoonlijke en energieke aanpak van Hannes laat iedere deelnemer op haar eigen tempo meedoen. Een aanrader en wordt hopelijk vervolgd!

Karin - Mindful Walk

star
star
star
star
star

Thuiskomen en alle sterren laten schijnen

Sophie - Instructeur Hamme

star
star
star
star
star

Mindful Run introduceert een stressloze manier van lopen. Prestatie is van ondergeschikt belang, plezier primeert en dit allemaal via een eenvoudige techniek ... neusademhaling. Mindful Run ook in Dendermonde #MFRD

Wim - Instructeur Dendermonde

star
star
star
star
star

Mindful Run was een top ervaring! Lopen zonder de presatatie druk maar focus op plezier, loslaten en dat op je eigen ademritme. Een aanrader voor iedereen die loopt!

Barbara DS - Mindful Run

star
star
star
star
star

De eerste les bevestigde mijn aanvoelen dat een juiste ademhaling noodzakelijk is om topprestaties te leveren. In mijn geval: een stresserende maar leuke job in combinatie met een verbouwing, een huishouden, drie energieke jongens en een echtgenoot die vaak 's avonds en in het weekend werkt. Ik leerde meer en beter focussen maar vooral dat moeilijk ook leuk kan zijn. Bedankt Hannes voor jouw enthousiasme, speelse en aanstekelijke manier van lesgeven. Ook leerde ik hier nieuwe, interessante mensen met elk een eigen verhaal kennen en ben ik van rugpijn af!

Sigrid S - Mindful Run

star
star
star
star
star

Dankzij deze lessen heb ik meer inzicht gekregen in mijn techniek. Nu loop ik efficiënter en economischer waardoor ik precies minder snel moe ben. Zo ga ik ook sneller de deur uit en heb ik minder last van mijn gewrichten en spieren. Een aanrader voor iedereen! Erica

Erica - Mindful Run

star
star
star
star
star

Leren genieten van het lopen? Dat geloofde ik nooit! Ik toch niet. En toch. Na het volgen van de 5 weekse cursus heb ik zelf ondervonden dat ik ook zonder mijn muziek kan lopen! Nu loop ik omdat het mij goed doet. Bedankt voor schitterende inzichten, Hannes. Kristof

Kristof - Mindful Run

star
star
star
star
star

Een 5 weekse cursus met Hannes is meer dan wat wandelen. Na 1 week liep ik met een andere ademhaling, nog nooit van gehoord: Buteyko! Vandaag slaap ik beter, heb ik meer energie en ga ik ook wandelen met deze techniek. Wat een openbaring, en dat op mijn 53ste! Bedankt N.

Nathalie - Mindful Run

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x