8-weekse Mindfulness Training voor Mindful Run Instructeurs & Wandelcoaches

Myriam Demas 8-weekse Mindfulness Training Mindful Run MBSR categorie 1

Wil jij een stuk verdieping in de mindfulness-oefeningen in een leuke groep met gelijkgestemden?

Woensdag 1 maart 2023 start ik een 8-weekse MBSR (mindfulness-based-stress-reduction)- training speciaal voor Mindful Run instructeurs en wandelcoaches (in spé).

Wanneer

Datums: 1-8-22-29 maart, 5-19 apr, 10-17 mei 2023
Tijd: 19:00 – 21:15 uur (het kan soms ietsje later worden)

Agenda Mindfulness lessen

• Les 1: De automatische piloot
• Les 2: Het lichaam ervaren
• Les 3: Bewustwording van de ademhaling
• Les 4: Stress
• Les 5: Omgaan met moeilijkheden / Acceptatie
• Les 6: Gedachten zijn geen feiten
• Les 7: Zorgen voor jezelf
• Les 8: Op eigen benen


Zoom & groepsgrootte

De training wordt gegeven via ZOOM. Dus geen reistijd en gewoon thuis vanaf een rustig plekje.
Extra voordeel: kun je een keertje niet dan krijg je een (beveiligde) opname toegestuurd van de gemiste les.
Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven blijft de groep beperkt tot een maximum van 11 deelnemers. De training start bij een minimum aantal deelnemers van 7.

Huiswerk

De week voorafgaande aan de startdatum ontvang je een eigen werkboek en na elke les krijg je huiswerk mee voor die week. Dit bestaat uit mindfulnessoefeningen én oefeningen om inzicht te krijgen in eigen patronen, stress-signalen en meer.

Waarom zou je meedoen?

- Gedurende 11 weken (8 lessen) ga je zelf heel bewust aan de slag met je eigen gedachten, gevoelens, emoties. Je krijgt inzicht in je eigen patronen, stress-signalen, gedrag.
- Behalve de verdieping die je voor de Mindful Run/Walk en/of wandelcoach activiteiten kunt gebruiken, heb je er zelf ook heel veel aan. Me-time!
- Door zelf 11 weken lang mindfulness-oefeningen (ook in beweging) te doen, krijg je (nog) meer zelfvertrouwen in het begeleiden ervan tijdens je activiteiten.
- Je krijgt extra oefeningen aangereikt die je zelf ook kunt toepassen tijdens je MFR activiteiten.

Investering

€350 (ex. btw) inclusief werkboek en inspirerende verrassing (twv €15).
Veel zorgverzekeraars vergoeden deze cursus (althans in Nederland). Sommigen zelfs elk jaar opnieuw. Check hiervoor je voorwaarden. Eén van de voorwaarden is vaak dat de trainer "VMBN categorie 1-gecertificeerd" moet zijn. Daaraan voldoe ik. Zie: www.vmbn.nl/MyriamDemas

Wil je de cursus nog eens volgen?

Heb je de cursus al eens bij me gevolgd en wil je nog eens deelnemen? Je betaalt dan slechts €150 (ex. btw) zolang het maximum aantal deelnemers (11) niet bereikt is.

Wat zeggen anderen ervan?

• Een positieve, verhelderende, diepgaande training die me veel inzichten gegeven heeft. Myriam gaf me steeds het gevoel dat ik er mag zijn en dat alles OK is. Ik heb veel gehad aan deze training. Het is life-changing!
• Ook al heb je kennis over Mindfulness, deze cursus is ook zeker dan van meerwaarde! Je neemt mee wat voor jou bruikbaar is en vult je toolkit aan! Myriam geeft je daar alle ruimte voor!
• Heerlijk alle Mindfulness kennis opgefrist en verdiepende kennis opgedaan.
• Ik heb de oefeningen die ik hier leerde meteen in mijn wandelcoaching toegepast. Het kwam altijd precies op het juiste moment.
• Ik heb genoten er er veel van geleerd. Ik wilde vooral verdiepingsoefeningen voor het wandelcoachen en daarmee kan ik nu zeker aan de slag.
• Ik vind de online lessen echt een uitkomst. Geen stress over of je het wel of niet haalt en heerlijk vanuit je eigen omgeving meedoen waardoor je ook een fijne eigen sfeer kunt creëren.
• Heel veel dankbaarheid! Myriam, je doet dat zo goed. Je geeft mij zo'n fijn gevoel. Ik heb nu al zin om mij volgend jaar opnieuw in te schrijven. Ik heb het nu ervaren, maar ik wil het heel graag nóg een keer doorlopen. Ik had eerst weerstand, omdat het online is, maar dat is mij heel erg mee gevallen. Omdat ik daardoor ook geen stress had om ergens op tijd te zijn.
• Door de cursus heb ik geleerd om doorheen de dag ademruimte in te bouwen. Hierdoor vind ik meer rust, slaap ik beter en heb ik minder last van piekergedachten.

Waardering Mindfulness cursus

Gemiddeld punt voor de cursus: 9
Gemiddeld punt voor de docent: 9,3

Resultaten

- minder stress
- beter slapen
- betere kwaliteit van leven
- betere focus
- betere relaties

Aanmelden Mindfulness cursus

Aanmelden kan via het invullen van onderstaand formulier.
Mocht je interesse hebben, maar kun je niet op woensdagen, geef dan even aan welke dagdelen jou het beste uitkomen. Dan kan ik daar rekening mee houden met het plannen voor een toekomstige cursus.

Ik hoop velen van jullie te mogen ontmoeten.

Hopelijk tot snel!

Mindful groet,

Myriam Demas
VMBN-cat. 1 gecertificeerd Mindfulness trainer
myriam@mind-in-motion.nl
+31 (0) 6-51633463

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
keyboard_arrow_up
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x