Opleiding tot Wandelcoach

Wandel Coaching opleiding: 22, 23 en 24 november 2019

Wandel Coaching opleiding: 14, 15 en 16 februari 2020

Wandel Coaching opleiding: 12, 14 en 14 juni 2020

Wat is Wandelcoaching

Deze nieuwe opleiding van Mindful Run is coachen op een vernieuwende effectieve manier. We bewegen en praten niet alleen, maar doen vooral veel praktische ervaringsoefeningen, waardoor de coachee weer volledig in contact komt met zichzelf. Tijdens dit proces leert de coachee om te gaan met zijn 'probleem' en zorgen we dat de levensenergie weer gaat stromen, waardoor de coachee de kracht krijgt om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Coachen leer je vooral door te doen! Daarom organiseren wij een effectieve 3-daagse Wandelcoaching opleiding waarin je kennis maakt met de coachingsmethodiek van Mindful Run.

De opleiding wordt gegeven door FOUNDER Martijn Mensink van Mindful Run Nederland en Master Docent Hannes Geyskens van Mindful Run België.

Het unieke van deze opleiding is dat wij een mix maken van wandelen in de drukke stad met het wandelen in de natuur. Alle technieken zijn gemakkelijk te integreren in je huidige leefstijl

Tijdens dit proces leert de coachee om te gaan met zijn 'probleem' en zorgen we dat de levensenergie weer gaat stromen, waardoor de coachee de kracht krijgt om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Tijdens deze unieke 3 daagse opleiding maak je kennis met de coachingsmethodiek van Mindful Run. In deze opleiding ontvang je het zeer uitgebreide handwerkboek met daarin alle technieken en handvaten om het aangeleerde direct in de praktijk te brengen. 

 De methodiek richt zich op. Bewegen, Ademhaling, Mindfulness en Neuro-Linguïstisch Programmeren(NLP).

Praktisch

De opleiding duurt 3 dagen van 10:00 uur tot ongeveer 16:00 uur en wordt gehouden in Leuven (Hoveniersdreef 116, 3001 Heverlee). De opleiding bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte.


De 3-daagse opleiding wordt afgesloten met een praktijk examen. Na het praktijk examen krijg je een certificaat.
Dan ben je een gecertificeerde Mindful Wandel Coach en je kan te werk gaan over heel België. 

Diploma's, opleidingen en certificaten  van Docent en instructeur Hannes Geyskens
 • Licentiaat in de bewegingswetenschappen (1997 – 2001)
 • Life coach bij Inge Rock (Rock Academy) (2016 - …)
 • Mindful Run Instructeur opleiding september 2016
 • Mindful Cycling instructeur opleiding oktober 2017
 • Mindful Run/Walk instructeur opleiding 2.0. oktober 2017
 • Mindful Run en ondernemen: 26 oktober 2018
 • Mindful Wandel Coaching 11-12-13 december 201

Vereisten om instructeur te worden
 • Je hebt affiniteit met coaching
 • Je bent een buitenmens
 • Je hebt affiniteit met mindfulness
Wat is Wandelcoaching met de Mindful Run coachingsmethode?

De natuur is ons kantoor. Coaching doen wij dan ook altijd in de natuur met ontspanning en plezier. Je leert mensen weer te voelen, inzicht te geven in gedachtes en gedrag. Je brengt mensen bij de kern, maar doet dit met een hoge fun factor, waardoor mensen weer in hun kracht komen te staan. Het beroep van coach is authentiek, uitdagend en geeft veel voldoening! Coaching met de Mindful Run Methode is coachen vanuit het hart!

Maximale groepsgrootte

Per opleiding worden maximaal 6 tot 10 kandidaten toegelaten. Dit garandeert voldoende aandacht voor iedere kandidaat, zodat het opleidingstraject daadwerkelijk een persoonlijke ontdekkingsreis kan worden.

Kosten

De  3 daagse instructeursopleiding kost 1095 euro. (excl btw). Na inschrijving krijg je een persoonlijke uitnodiging tot betaling en meer praktische informatie.
Dit is inclusief koffie/thee/lunch en een werkboek/certificaat/materiaal voor marketing (online/digitale bijbel)

Elke coach of instructeur met een ondernemingsnummer kan 40 % subsidie krijgen via de KMO portefeuille! • {{ message }}
 • {{ bookable_message }}
 • {{ event_message }}
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x