Gratis webinar over Wandelcoachopleiding

Direct naar gratis opname van informatief Webinar over "Wandelcoach Opleiding"


Herken je dit?

Je wandelt graag, maar komt daar zelf nauwelijks aan toe.
Je weet hoe goed het je zelf doet om al wandelend in de natuur te zijn en dit wil je ook graag met anderen doen. Het geeft je rust. Het brengt je de mooiste inzichten. Je krijgt er energie van. Je wilt anderen ook motiveren om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen.

Hoe zou het voor je zijn als? 

Stel ... een gedeelte van je werk bestaat uit het begeleiden van mensen in de buitenlucht naar minder stress en meer energie?
Stel ... je krijgt op een praktische manier de tools aangeleerd zodat jij met je coachees naar buiten kunt. Samen de natuur in. Bewegen. Jij begeleidt de oefeningen, die de ander rust, energie en inzichten geeft.

Dat is mogelijk als

je wandelcoach wordt.

Gratis informatief webinar 

Je aanmelden voor de opleiding kan echter best een grote stap zijn. Je wilt je uiteraard goed voorbereiden en weten wat je te wachten staat. 

In dit webinar komt het volgende aan bod

✔ Ik vertel je over de organisatie "Mindful Run"
✔ Krijg je een duidelijk beeld wat wandelcoaching volgens de Mindful Run methodiek inhoudt
✔ Ontdek je wat je kunt verwachten van de 3-daagse opleiding tot wandelcoach
✔ Ontdek je of de opleiding bij je past
 

Heb je interesse om Wandelcoach te worden en wil je er meer over weten?

Vraag dan de gratis opname aan van het webinar en kijk hem op het moment dat het jou uitkomt.

Via onderstaande link, kun je je inschrijven en ontvang je direct je persoonlijke link.  

Ik wens je veel kijkplezier!Over Myriam Demas

Met veel passie heb ik 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Als project manager en leidinggevende heb ik vele mensen mogen coachen en succesvol mogen begeleiden tijdens hun re-integratie na een burn-out.

Sinds 2019 ben ik Mindful Run en Mindful Walk Instructeur en Wandelcoach. Sinds begin 2022 geef ik de opleidingen tot Mindful Run/Walk instructeur en Wandelcoach.

Wat zeggen anderen ervan?

• 'Mindful Wandelcoaching' leek wel iets voor mij. Ik was op zoek naar meer inhoud voor mijn bijberoep, maar wist niet goed wat te verwachten. Na het webinar, waar er meer uitleg werd gegeven, keek ik zeker uit naar deze 3-daagse opleiding, maar toch bleef het spannend. Met heel veel overtuiging kan ik nu zeggen dat ik tijdens deze opleiding gegroeid ben, zowel in het Mindful Coachen als op persoonlijk vlak. Heel veel dank hiervoor Myriam 

• Tijdens de opleiding Wandelcoaching heb ik heel veel bijgeleerd, zowel over focus/aandacht, ademhalen, coachen maar ook over mezelf. Myriam heeft de oefeningen heel goed aangebracht, vanuit haar eigen hart en expertise met respect voor iedereen. Echt heel praktisch aangepakt. Top! 

• 3 inspirerende dagen in de buitenlucht zorgden bij mij voor heel wat nieuwe tools in de koffer. De praktische oefeningen die je aangereikt krijgt, zijn erg makkelijk te integreren in de mix van wandelen en coachen. Ook weet Myriam haar enthousiasme probleemloos over te brengen naar de groep en zorgt ze ervoor dat iedereen mee is van begin tot einde. Bedankt voor deze leerrijke opleiding! 

• De wandelcoach-opleiding zijn 3 mooie, intensieve dagen van ademen, voelen, bewustwording, leren, observeren, ervaren en gewoon doen! Je wordt, onder de deskundige begeleiding van Myriam, ondergedompeld in een oefeningenbad die je toolkit aan coachingvaardigheden verrijken om aldus je coachee nóg beter te begeleiden naar meer balans in het leven. 


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x