Gratis webinar over Wandelcoachopleiding

Maak kennis met Wandelcoaching

Je aanmelden voor een opleiding kan best een grote stap zijn. Wil je je goed voorbereiden en weten wat je te wachten staat? 

Meld je dan aan voor dit GRATIS webinar.

Ik leg je graag uit hoe we werken en je kunt al jouw vragen stellen.  

In dit webinar

✔ Krijg je een duidelijk beeld wat wandelcoaching volgens de Mindful Run methodiek inhoudt
✔ Ontdek je wat je kunt verwachten van de 3-daagse opleiding tot wandelcoach
✔ Ontdek je of de opleiding bij je past
✔ Wordt het verschil duidelijk tussen een wandelcoach en een Mindful Walk instructeur
✔ Krijg je al je vragen beantwoord

Opname

Het is een opname van een online webinar. Na inschrijving ontvang je de link naar de opname en kun je het beijken wanneer het jou uitkomt.

Over Myriam Demas

Met veel passie heb ik 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Als project manager en leidinggevende heb ik vele mensen mogen coachen en succesvol mogen begeleiden tijdens hun re-integratie na een burn-out.

In 2019 ontdekte ik Mindful Run. De combinatie van mindfulness, lopen/wandelen en een gezonde ademhaling. En dat in de natuur. Sindsdien geef ik cursussen aan groepen en individuele wandelcoaching volgens de Mindful Run methode. Sinds 2022 leid ik Mindful Run België en geef ik de opleidingen tot Mindful Run/Walk instructeur en Wandelcoach.


Wat zeggen anderen ervan?

• De opleiding tot wandelcoach is een aanrader! Tijdens de praktijkoefeningen wordt ook de theorie toegelicht op een vlotte en speelse wijze. Op deze manier kan je de oefeningen echt zelf be-leven. De tips en tricks heb ik ondertussen al kunnen toepassen in mijn eigen praktijk en de coachees zijn zeer enthousiast!
• De opleiding tot Mindful Run Wandelcoach heeft me inspiratie gegeven om nieuwe paden te bewandelen! Door ademhalings- & NLP-oefeningen in de praktijk toe te passen op een speelse en gezellige manier, blijft er veel meer ''hangen''.
• Ik ben heel blij dat ik mijn hart gevolgd heb en deze geweldige 3 dagen heb ervaren! En nu aan de slag met het delen van mijn ervaring met anderen.

Aanmelden

Aanmelden kan via het invullen van het aanmeldformulier op deze pagina.

Hopelijk tot snel!

Mindful groet,

Myriam Demas

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
keyboard_arrow_up
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x