Bornem - Elke Flies

Kinesitherapie: werken met mensen is mijn passie

In 2003 studeerde ik af als kinesitherapeut. Ondanks het besef dat bewegen noodzakelijk is, verdween dat toch naar de achtergrond. Mijn job, mijn sociale leven en later ook mijn huishouden en de zorg voor mijn twee schatten van dochters slorpten al mijn tijd op (of beter… ik liet toe dat ze dat deden). 

Elke Flies Mindful Run Mindful Walk Bornem

Enkel ’s avonds laat was er tijd om te gaan sporten, maar eerlijk… mijn luie zetel lonkte dan toch harder dan mijn loopschoenen.

Met vallen en opstaan ontdekte ik terug de weldaad van bewegen, al bleef het nog steeds een “moetje” op mijn to-do lijst. 

De cursus Mindful Run heeft me weer leren genieten van bewegen. 

  1. Deze sleutel voor een actief leven wil ik graag met je delen. Ik wil je graag helpen om met die sleutel nieuwe deuren te openen, deuren naar een gezond leven, naar plezier in bewegen, naar rust in je hoofd.
  2. Daarnaast wil ik opnieuw je ogen openen om de pracht van de natuur in Bornem en Puurs-Sint-Amands weer te ontdekken.

Elke Flies Mindful Walk Mindful Run Bornem

"Door het volgen van de cursus ervaar ik minder stress en meer energie. Ik geef de cursus een 10! De cursus was zeer goed gegeven. Ik heb er volop van genoten, mede dankzij coach Elke Flies."

Anoniem | deelneemster 5-weekse Mindful Run/Walk cursus bij Elke Flies

"Elke is een toplesgever. Zij heeft de nodige kennis en brengt deze op een goede manier. Ik pas de oefeningen nog dagelijks toe en dit helpt mij enorm. Dankjewel hiervoor."

Kim | deelneemster 5-weekse Mindful Walk cursus bij Elke Flies"Heel helder, ook fijn om nadien een verslag te krijgen van de sessie zodat je nog eens kan teruggrijpen."

Evi Pintens | deelneemster 5-weekse Mindful Run/Walk cursus bij Elke Flies  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x