Lies Van Nuland | Gent

Mindful Run en Walk …

Mindful Run en Mindful Walk laat je kennis maken met de verschillende facetten van het wandelen/lopen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je ademhaling, je aandacht bij het lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te zijn maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Mindful Run en Mindful Walk cursus in Gent – Lies Van Nuland


Lies Van Nuland Mindful Run Gent Mindful Walk Gent

Ik ben Lies Van Nuland en Mindful Run/Walk® instructeur in Gent en omstreken.

Ik geef de Mindful Run en Mindful Walk 5-weekse cursus en losse workshops.

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Een workshop duurt 1,5 uur.


“Op zondag 14 juni nam ik samen met enkele anderen deel aan de allereerste workshop Mindful Run / Mindful Walk van Lies van Nuland. Ik wilde na een lange periode van aanhoudende stress het hardlopen weer oppikken, en deze workshop leek me de ideale aanzet daartoe. En dat was hij ook! Tijdens de workshop, die plaatsvond in het Rozebroekenpark met zijn weelderige natuur, liet Lies ons onder meer stilstaan bij onze ademhaling. Hoe vaak halen we adem per minuut? En hoe ademen we? Door onze mond of door onze neus? We probeerden tijdens het wandelen of lopen de verschillende manieren om adem te halen uit, en Lies legde ons uit waarom het gezonder is én minder energie vergt om door je neus adem te halen. Een echte eyeopener voor een astmapatiënt als ik die al haar hele leven door haar mond ademhaalt. Maar wat ik nog waardevoller vond, was het moment waarop Lies ons vroeg om tijdens het lopen te focussen op de geluiden van de vogels in het park, gevolgd door een kringmoment, waarin we met de ogen gesloten ook bij onze andere zintuigen stilstonden. Op die momenten voelde ik mijn lichaam en geest helemaal tot rust komen, iets wat ik al heel lang niet meer had toegelaten. Na deze workshop met Lies heb ik nog meer zin gekregen om weer regelmatig te gaan hardlopen, maar dan op een veel bewustere manier dan vroeger. Dank je wel, Lies!”

Annelies


Wil jij je inschrijven voor een cursus of workshop of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn Facebookpagina https://www.facebook.com/liesvannuland

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: vannulandlies@gmail.com of mij bellen op mijn gsm nummer: 0468 - 20 88 20.


Lies Van Nuland

0468 - 20 88 20

vannulandlies@gmail.com

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x