Coach - Elke Flies

Fijn dat je mijn pagina bezoekt. Ik ben wandelcoach in Bornem en Puurs-Sint-Amands en samen zoeken we naar wat jouw lichaam en geest in beweging kan brengen.

20 jaar geleden koos ik voor mijn studies kinesitherapie vanuit mijn passie voor het menselijk lichaam en vanuit mijn natuurlijke reflex om mensen te helpen. Gedurende mijn hele loopbaan hield ik steeds deze twee dingen in mijn rugzak. Ik heb zelf ook ondervonden dat lichaam en geest functioneren als één geheel en dat je altijd invloed uitoefent op beide. Daarom vind ik wandelcoaching zoiets bijzonders. Het bewegen in de natuur geeft je ruimte, inspiratie, inzichten, zuurstof en zoveel meer. Wil jij in beweging komen met je lichaam of met je geest? Dan kunnen wij misschien wel samen op pad.


Kennis en ervaring

- Kinesitherapeut
- Gezondheidscoach
- Wandelcoach
- Mindful Run/Walk instructeur
- PowerWalk-trainer


Specialisaties

- vitaliteit
- gezond bewegen
- gezondheid
- stress
- burn-outBreng je lichaam en geest in beweging
Elke FliesProgramma en tarieven

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen. Gaan we met elkaar op pad, dan duurt het programma 6 weken, waarvan 5 weken achter elkaar en 1 terugkomdag na een maand. De duur per sessie is 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten.
Het tarief is €50 per uur. Hiermee kom je bij 6 x 2 uur aan een tarief van €600. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen.  


Locatie

De wandelcoaching vindt plaats in Bornem en Puurs-Sint-Amands. De exacte locatie spreken we samen af. 


Aanmelden

Stuur een e-mail naar elke@mind-motion.be. Als je een e-mail stuurt neem ik altijd eerst persoonlijk contact met je op om je vraag te bespreken. Voelt het na het telefoongesprek goed, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden.Coach - Caroline Hersschens

Coach - Nathalie Devaere

Wil je meer rust in jezelf, meer energie en wil je beter leren omgaan met stress? Dan helpt wandelcoach Nathalie je graag op weg.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x