Coach - Nathalie Devaere

Wil je meer rust in jezelf, meer energie en wil je beter leren omgaan met stress?
Dan help ik je graag op weg.

Niets is zo krachtig als de natuur als het om verminderen van je stressniveau gaat. Wandelen versterkt nog eens dit effect.

Wandelcoaching is ook anders dan coaching in een praktijkruimte.⁠ Zeker als het om stress gaat, biedt wandelcoaching heel wat voordelen.

Bewegen en in de natuur zijn, geeft op zich al rust. Ik sta nog steeds versteld welk positief effect dit geeft op mijn coachees. De spanning glijdt van hun gezichten af tegen het eind van een sessie.

Onze bondgenoot tijdens de coaching is de natuur. De omgeving houdt je een spiegel voor. Natuurelementen zoals een blad, tak, boom gebruik ik als werkvormen. Onbewust komen zo oplossingen naar boven.

Ook adem je gezonde lucht in. De extra zuurstof die in je longen komt, zorgt voor meer energie. Ja, coaching vraagt veel energie van je, maar door dit buiten te laten doorgaan, hou je je energiepeil stabiel. ⁠
⁠⁠⁠⁠
Doordat we naast elkaar lopen, hoeven we elkaar niet constant aan te kijken. Dat geeft een comfortabel en veilig gevoel. ⁠We gaan letterlijk samen op pad. Door pieken en dalen. Je doet het allemaal zelf. Toch sta je niet alleen. Ik reik je handvaten aan om een stap verder te zetten. ⁠

De natuur is de rode draad in mijn leven. Buiten spelen als kind in weer in wind, tijdens mijn studies biologie, in mijn werk als groenbeheerder en nu als wandelcoach.

De hellende kracht van de natuur heb ik ervaren in 2017. Mijn lichaam schreeuwde om verandering. Het gefluister had ik te lang genegeerd. Met vallen en opstaan kreeg ik weer energie waardoor ik in 2020 Rustbaken kon opstarten. Wandelen in het groen, ademhalingstechnieken en mindfulness hebben me hierbij heel sterk geholpen.

Mijn grootste droom? Een wereld vol rustbakens die de aarde mooier kleuren. Mensen die de rust in zichzelf hebben gevonden en dit uitstralen naar iedereen rond hen.  


Kennis en ervaring

- rustgids
- wandelcoach volgens de MR-methode
- erkend stress- en burnoutcoach
- Mindful Walk instructeur
- mindfulness trainer
- ademtechnieken en diverse meditatietechnieken
- ervaringsdeskundige chronische stress en burn-out
- natuurliefhebber en stiltezoeker


Specialisaties

- stress
- burn-out
- mindfulness"If you listen to your body when it whispers, 

you won't have to hear it scream" 

Cherokee proverbProgramma en tarieven

Op www.rustbaken.be/groeitraject vind je het programma en tarieven. 


Locatie

De wandelcoaching start in het Verloren Bos in Lokeren. Bij uitbreiding wandelen we in het natuurgebied de Buylaers en het Bospark. 


Aanmelden

Stuur een e-mail naar nathalie@rustbaken.be. Ik neem altijd eerst telefonisch contact met je op om je vraag te bespreken. Dit gesprek is altijd kosteloos. Vergeet dus vooral je telefoonnummer niet te vermelden. Coach - Elke Flies

Wil je meer rust in jezelf, meer energie en wil je beter leren omgaan met stress? Dan helpt wandelcoach Nathalie je graag op weg.

Coach - Caroline Hersschens

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x