Zonhoven - Prisca Valkeneers

Als mensen-mens, hou ik ervan om te luisteren maar ik ben zelf ook graag het lachebekje. Word jij graag meegenomen, op sleeptouw, met anderen, al wandelend of al lopend?

Ik ben Prisca en ik ben van het type dat helemaal losgaat in de buitenlucht en je meeneemt op een mini-avontuur waar jij vol inspiratie én rust van kan thuiskomen. Dus, de ‘moed’ erin en de ‘moet’ eruit! Laat de waan van de dag even achter je en herbron met al je zintuigen doorheen je ademhaling, al bewegend!

De ‘moed’ erin en de ‘moet’ eruit!


‘Dat kind moet bewegen’, zeiden ze tegen mijn ouders, 40 jaar geleden. Ondertussen heb ik dan ook vele decennia praktische ervaring als 'beweger' (gymnaste, loopster, bootcamper,...). Door mijn studies heb ik een goede kennis van het menselijk lichaam én een brede culturele achtergrond. 

Never a dull moment with Prisca.

In 2021 heb ik dan de professionele sprong gemaakt naar wat mij al heel mijn leven energie geeft. Bewegen.

Onderzoek heeft uitgewezen… Oei, ben ik je kwijt?  Laat mij het onderzoek maar volgen en het voor jou even samenvatten. Het is waar! En, dat VOEL je zelf ook wel. Bewegen - lopen, joggen of wandelen,- in de buitenlucht – bij voorkeur samen met Moedertje Natuur- helpt om je gedachten te ordenen maar ook om ze los te laten. 

Om simpelweg te zijn. In het hier en nu. Dat is de filosofie van 'ik ren, dus ik ben'.

 

We vertrekken niet vanuit het hoofd (ik denk, dus ik ben) maar vanuit onze voeten (ik ren, dus ik ben).  Die piekergedachten verdwijnen vanzelf!

En zo komen lichaam en geest mooie in verbinding met elkaar, in het hier en nu, doorheen de ademhaling. Ga je mee naar buiten?  

Ervaar jij ook graag die innerlijke rust, wil je meer energie en minder stress? Schrijf je dan nu in voor de wachtlijst van de 5-weekse cursus Mindful Run in Zonhoven, op de Teut.

Doe jij mee? Ook voor niet ervaren lopers!

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Meer info? Je weet me te vinden.

 

Groetjes,

Prisca


Prisca Valkeneers

0473/77 07 99

https://www.mindfulrun.be

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x