FERM en Mindful Run België slaan opnieuw de handen in elkaar voor 2024!

12 mei 2023

Groot nieuws! FERM en Mindful Run België slaan opnieuw de handen in elkaar voor 2024. Na het overweldigende succes van dit jaar, met vele Mindful Run en Mindful Walk workshops, konden we niet anders dan onze krachten weer bundelen.

Bij FERM weten ze hoe belangrijk het is om af en toe stil te staan in ons drukke bestaan. Daarom bieden ze hun leden regelmatig workshops aan waarin ontspanning en beweging centraal staan. De samenwerking met Mindful Run België was daarom een perfecte match.

Mindful Run en Mindful Walk workshop

Tijdens de Mindful Run en Mindful Walk workshops leer je hoe je door middel van beweging en mindfulness meer rust en ontspanning in je leven kunt brengen. Je leert bijvoorbeeld hoe je ademhaling je kan helpen om tot rust te komen en hoe je door middel van bewuste aandacht meer in het moment kunt zijn.Mindful Run Mindful Walk Myriam Demas FERM

De workshops waren dit jaar een groot succes, met alleen maar zeer tevreden deelnemers. We zijn ontzettend blij dat we dit volgend jaar opnieuw kunnen aanbieden. 

Lokale FERM organisaties kunnen een Mindful Walk of Mindful Run workshop op hun jaarprogramma zetten, zodat iedereen kan kennismaken met deze bijzondere ervaring. Of je nu lid bent van FERM of niet, iedereen is welkom om deel te nemen.

Dus: nu, maar ook in 2024 kun jij ook meedoen met een Mindful Walk of Mindful Run en ontdekken wat dit voor jou kan betekenen. Het belooft een inspirerende ervaring te worden waarbij je even helemaal tot rust kunt komen en bewust kunt genieten van het moment.

Wil je meer weten over de Mindful Run en Mindful Walk workshops van FERM? Neem dan een kijkje op hun website en ontdek hoe ook jij kunt rennen om stil te staan.

Voor FERM organisaties

Ben je lid van FERM en wil jij een Mindful Run of Mindful Walk workshop aanbieden? Neem dan contact op met Myriam via info@mindfulrun.be.

Voor bedrijven en andere organisaties

Ben je geen lid van FERM? Geen nood! Wij geven ook workshops aan bedrijven en andere organisaties. Zie onderstaande link voor meer informatie.

25 mei 2023

Maak kennis met Ilse Desutter. Mindful Walk en Mindful Run Instructeur in Brugge, Knokke en omgeving.

Ilse Desutter is Mindful Walk en Mindful Run Instructeur in Brugge en Knokke. In dit artikel stelt ze zichzelf voor. Lees je waarom zij instructeur is geworden, de ervaring van haarzelf en haar deelnemers en wat het haar brengt.

22 mei 2023

Maak kennis met Sofie Bevernage. Mindful Walk en Mindful Run Instructeur in Meise.

Sofie Bevernage is Mindful Walk en Mindful Run Instructeur in Meise. In dit artikel stelt ze zichzelf aan u voor.

19 mei 2023

Ervaar de kracht van Mindful Walk en Run: de eerste ervaringen van instructrice Lies Van Nuland

16 mei 2023

Gezond ademen - verbeter je ademhaling in 3 eenvoudige stappen

Gezond ademen heeft een heleboel voordelen. En in 3 eenvoudige stappen kun je al leren om je ademhaling te verbeteren. Omdat je ademhaling invloed heeft op je hele lichaam, kunnen er allerlei vage en zichtbare klachten ontstaan als je verkeerd ademhaalt, zoals vermoeidheid, luchtwegproblemen, tandbederf en slechte adem.

11 mei 2023

De 5 mythes van mindfulness

Mindfulness. Je bent een believer of je denkt "dat is niks voor mij'. Tegenwoordig hebben veel mensen de voordelen ontdekt voor hun gezondheid. Ik ben daar één van. En ja, ik was ook iemand die zei: "dat is niets voor mij!" Zonder te weten wat het écht was. In deze blog de 5 meest voorkomende mythes op een rij.

9 mei 2023

Waarom coachen in de natuur?

Iedereen weet het: wandelen doet goed. Het ontspant, het kan leiden tot nieuwe inzichten en je krijgt er (weer) energie van. Jij weet het. Durf je ook met je coachee naar buiten te gaan? In dit artikel de krachtige meerwaarde van wandelcoaching in vergelijking met coaching in een kantoor.

8 mei 2023

Wat is het verschil tussen een Wandelcoach en een Mindful Walk Instructeur?

Wandelcoaching en Mindful Walk zijn twee verschillende benaderingen van wandelen die steeds populairder worden. Hoewel ze beiden gebruik maken van wandelen als middel voor persoonlijke groei en ontwikkeling, zijn er duidelijke verschillen tussen deze twee benaderingen.

25 maart 2023

Adem gezond en leef langer

Adem gezond en je leeft langer! Alles in ons lichaam is met elkaar verbonden. Zo ook ons hart en onze longen. Twee vitale organen die continu geheel automatisch werken. En waar je je waarschijnlijk niet bewust van bent. In dit artikel lees je wat jouw levensduur kan beïnvloeden.

7 Redenen en 7 tips om te bewegen

Dit artikel gaat over het belang van bewegen, het geeft een aantal feiten op een rij en enkele eenvoudige tips om elke dag meer te bewegen. En hoe Mindful Run/Walk hierbij kan helpen.

Mindful Walk: meer dan gewoon wandelen!

Geniet je van het wandelen, ben je op zoek naar rust, en wil je wel wat meer ondersteuning met een groep gelijkgestemden, dan is een cursus Mindful Walk de oplossing voor je!

3 redenen om Mindful Run uit te proberen!

Auteur: Severine

Silent Walk en Run

16 december 2018

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x