Ontdek de voordelen van een Licentie bij Mindful Run België!

3 september 2023

Wil jij mensen op een hele praktische manier helpen energieker te worden en beter te leren omgaan met stress?En ben je enthousiast over lopen/wandelen en mindfulness?

Dan is de opleiding tot Mindful Run of Mindful Walk Instructeur bij Mindful Run België iets voor jou!

Door een licentie te nemen bij deze groeiende organisatie, geniet je van talloze voordelen. Hieronder staan enkele redenen waarom het de moeite waard is om je aan te sluiten bij Mindful Run België.

1. Professionele erkenning

Als Mindful Run en/of Mindful Walk Instructeur bij Mindful Run België word je erkend als een professional in jouw vakgebied. Je ontvangt na het goed doorlopen van de opleiding een officieel certificaat en kunt aansluiten bij de organisatie door het nemen van een licentie. Deze licentie geeft aan dat je goed getraind bent en voldoet aan onze hoge normen van kwaliteit en deskundigheid. Deze erkenning stelt je potentiële klanten gerust dat ze in goede handen zijn. 

2. Professionele opleiding

Tijdens de opleiding tot Mindful Run en/of Mindful Walk Instructeur bij Mindful Run België krijg je alle tools in handen om professionele workshops en 5-weekse Mindful Walk of Mindful Run cursussen aan te bieden. In combinatie met de licentie heb je het recht om deze aan te bieden aan particulieren en bedrijven. Je leert technieken en oefeningen die je uitoefent en overdraagt aan je deelnemers om hen te helpen stress te verminderen, meer balans te vinden en bewuster te worden van hun lichaam en geest. 

De opleiding omvat zowel theorie als praktijk, zodat je goed voorbereid bent om anderen te begeleiden tijdens de workshops en cursussen. 

Ook ontvang je een uitgebreid handboek waarin achtergrond theorie staat, de inhoud van de vijf lessen en alle oefeningen uitgewerkt.  

3. Hoge kwaliteit

Beoordeling cursussen Mindful Run en Mindful Walk

De 5-weekse cursussen van Mindful Run worden gemiddeld beoordeeld met een 9. Hier zijn we ontzettend trots op en dit willen we graag zo houden.

Vandaar dat we ook bepaalde eisen stellen aan onze instructeurs.

Zo zijn onze aangesloten instructeurs verplicht om minimaal twee cursussen per jaar te geven om er voor te zorgen dat de kwaliteit van de gegeven lessen hoog blijft. Minimaal één 5-weekse cursus in de eerste helft van het kalenderjaar en minimaal één in de tweede helft. 

Ook volgen alle instructeurs één bijscholingsdag per jaar, waarin kennis herhaald wordt en verdieping gegeven wordt. 

5. Jaarlijkse bijscholingsdag

De jaarlijkse bijscholingsdag is inbegrepen bij het licentiebedrag van €345 (ex. btw) per jaar. Als je (ongeveer) één jaar aangesloten bent bij de organisatie, neem je deel aan de bijscholingsdag waar je de lessen van de Vervolgcursus geleerd krijgt. De Mindful Run & Walk Vervolgcursus biedt jou de kans om nog 5 extra lessen aan te bieden aan jouw klanten. Dan kun je dus 10 lessen aanbieden aan je klanten.

4. Ondersteuning en begeleiding

Bij Mindful Run België sta je er nooit alleen voor. Als gelicentieerde instructeur heb je toegang tot een community die altijd klaar staat om je vragen te beantwoorden, advies te geven en je te helpen bij het ontwikkelen van je vaardigheden als instructeur. Je kunt rekenen op de expertise van ervaren Mindful Run en Walk Instructeurs binnen de organisatie. 

5. Marketing en Promotie

Mindful Run België

Het opbouwen van je eigen klantenbestand kan een hele uitdaging zijn. Met een licentie bij Mindful Run België heb je toegang tot marketingmaterialen, zoals logo's, kadobonnen en flyers. Ook lift je mee op de promotie van Mindful Run België op Sociale Media kanalen.

Mindful Walk België

6. Eigen pagina op www.mindfulrun.be

Bovendien ben je op meerdere plekken zichtbaar op de officiële website van Mindful Run België: www.mindfulrun.be. Zo kun je makkelijk gevonden worden op (1) de pagina met het overzicht van alle locaties ("Locaties"). Sta je op (2) de pagina met het overzicht van alle teamleden ("Onze Instructeurs") en (3) krijg je je eigen pagina. Zo kunnen potentiële klanten je gemakkelijk vinden. Op je eigen persoonlijke pagina kun je jezelf promoten en je potentiële klanten kunnen zich hier inschrijven. Van elke inschrijving ontvang je een e-mail in je persoonlijke inbox, zonder tussenkomst van Mindful Run België. Het hebben van een eigen website is niet persé nodig. De kosten voor de website, het onderhoud en het up-to-date houden, zijn inbegrepen in het licentiebedrag van €345 (ex. btw) per jaar.

7. Netwerkmogelijkheden

Het aansluiten bij Mindful Run België biedt je de mogelijkheid om deel uit te maken van een enthousiaste groep gelijkgestemden. Je kunt contact leggen met andere instructeurs, ervaringen uitwisselen, van elkaar leren en mogelijk samenwerken. 

Het opbouwen van een netwerk binnen de mindfulness- en/of loop- en/of wandelgemeenschap kan waardevol zijn voor je professionele groei en kan nieuwe kansen creëren.

8. Samenwerkingsverband met FERM

Mindful Run België heeft momenteel een samenwerkingsverband met FERM. Bij FERM weten ze hoe belangrijk het is om af en toe stil te staan in ons drukke bestaan. Daarom bieden ze hun leden regelmatig workshops aan waarin ontspanning en beweging centraal staan. Zo ook de Mindful Walk of Mindful Run workshop. Door het succes in 2023, wordt de samenwerking in 2024 voortgezet. En komt ook in 2024 een Mindful Walk of Run workshop op vele jaarprogramma's te staan.

9. Bedrijven weten ons te vinden

In een snel veranderende wereld waarin de nadruk steeds meer komt te liggen op welzijn en balans, ontdekken bedrijven steeds vaker de voordelen van Mindful Walk workshops voor hun werknemers.

Bedrijven realiseren zich dat het welzijn van hun werknemers van vitaal belang is voor de productiviteit en tevredenheid op de werkvloer. Mindful Walk workshops worden steeds vaker ingezet als een krachtig middel om voor hun personeel te zorgen.

Als Mindful Run België-gecertificeerde instructeur met een licentie, heb je toegang tot deze groeiende markt.  

Geïnteresseerd?

Wil jij ook de voordelen ervaren van een licentie bij Mindful Run België? 

Wacht dan niet langer en zet de volgende stap in je carrière als Mindful Run en/of Mindful Walk Instructeur! 

Klik hier om meer te weten te komen over de opleiding tot Mindful Walk Instructeur, of hier voor de opleiding tot Mindful Run Instructeur. Goed om te weten: de 2-daagse opleiding leidt je op tot zówel Mindful Walk alsóók Mindful Run Instructeur. 

Sluit je aan bij Mindful Run België en help anderen om een gezonde(re) geest in een gezond(er) lichaam te bereiken!


19 juni 2024

Vijf voordelen van wandelcoachen

Iedereen weet het: wandelen doet goed. Het ontspant, het kan leiden tot nieuwe inzichten en je krijgt er (weer) energie van. Jij weet het. Durf je ook met je coachee naar buiten te gaan? In dit artikel de krachtige meerwaarde van wandelcoaching in vergelijking met coaching in een kantoor.

14 juni 2024

Wat zegt dat over jou?

Als wandelcoach stel ik regelmatig de vraag: "Wat zegt dat over jou?". Deze eenvoudige vraag kan namelijk diepgaande inzichten opleveren en helpt de coachee om tot de kern van zijn/haar gevoelens, gedachten en gedragingen te komen.

7 november 2023

Het is zo eenvoudig: wandelen werkt

Iedereen weet het: wandelen doet goed. Het ontspant, het kan leiden tot nieuwe inzichten en je krijgt er (weer) energie van. Jij weet dat ook. Durf je ook met je coachee naar buiten te gaan? In dit artikel beschrijf ik de kracht van de natuur tijdens wandelcoaching in vergelijking met coaching vanuit een kantoor.

31 oktober 2023

Maak kennis met Virginie Parent. Mindful Run & Mindful Walk Instructrice in Kortenberg, Everberg en Tervuren

Maak kennis met Virginie Parent, een enthousiaste Mindful Run & Mindful Walk instructeur die actief is in Kortenberg, Everberg en Tervuren. Ze is loopbaan- en veerkracht coach die een passie heeft voor mensen.

28 juni 2023

Een eenvoudige oefening voor meer energie

Voel je je vaak vermoeid en uitgeput aan het eind van de dag? Ben je op zoek naar manieren om je energieniveau te verhogen? Deze eenvoudige oefening helpt je inzicht te krijgen in de energielekken. Deze oefening doe ik vaak met mijn coachees en het kan echt een verschil maken in hoe je je voelt.

21 juni 2023

Haal meer energie en verminder stress met de 5-weekse Mindful Run en Mindful Walk cursussen

Deelnemers aan Mindful Run en Mindful Walk cursussen geven de cursus gemiddeld een 9! De overgrote meerderheid geeft aan meer energie en minder stress te ervaren. Dit zijn indrukwekkende resultaten en benadrukt de effectiviteit van de Mindful Run methodiek.

23 oktober 2023

De Mindful Walk/Run ervaring: Stap voor Stap

Ik krijg heel vaak de vraag "Wat is dat eigenlijk, Mindful Run?" Ik leg het je graag uit in dit artikel. Stap voor stap neem ik je mee wat je kunt verwachten als je mee doet aan een Mindful Run of Mindful Walk.

26 augustus 2023

Ontdek de kracht van Mindful Run en Mindful Walk en word een gecertificeerde Instructeur in het Provinciaal Domein van Kessel-Lo!

Ontdek de kracht van Mindful Run en Mindful Walk en word een gecertificeerde Instructeur. 7 en 8 september in het Provinciaal Domein van Kessel-Lo! Ademhalingstechnieken, beweging en mindfulness zijn samengevoegd tot een krachtige mix die niet alleen anderen begeleidt naar een bewustere en gezondere leven, maar ook jou, als instructeur, helpt om rust en balans te vinden.

28 juli 2023

Maak kennis met Els Vandebroeck. Mindful Walk Instructeur in Rupelstreek

Maak kennis met Els Vandebroeck. Mindful Walk Instructeur in Rupelstreek

29 juli 2023

Hoe een blessure mijn leven in positieve zin veranderde

Hoe een blessure mijn leven in positieve zin veranderd. Door een hardnekkige blessure heb ik mijn hardloopdoelen moeten bijstellen. Mijn doel was om een hele marathon te lopen. Echter raakte ik geblesseerd. Lees hier hoe deze ervaring mijn leven in positieve zin veranderd heeft.

25 juli 2023

Adem jij gezond? Doe de test!

Ademen is leven. Maar het is ook de sleutel tot vitaliteit en geluk. Het is echter verbazingwekkend hoe weinig aandacht we besteden aan dit essentiële proces voor onze gezondheid. Bij Mindful Run begrijpen we het belang van ademhaling. Onze cursussen zijn gericht op gezond ademen. Doe de test en kijk hoe gezond jouw ademhaling op dit moment is.

20 juli 2023

De kracht van de mantra: "Ik ben hier nu in dit"

Gisteren had ik een wandelcoachsessie met Sofie. Ik vroeg haar hoe het afgelopen week was gegaan. "Moeilijk" zei ze. Ze deelde haar ervaringen van de afgelopen week, waarin ze doktersonderzoeken moest ondergaan vanwege haar hoge bloeddruk.

1 juli 2023

Beweeg en stress verdwijnt

Waarschijnlijk ervaar je het zelf ook zo... op het moment dat je gestrest bent en je gaat dan wandelen of lopen, dan ontspan je en verdwijnt de stress (of wordt in elk geval minder). In deze blog ontdek je de kracht van bewegen op je mentale gezondheid.

11 juni 2023

Maak kennis met Ilse Desutter. Mindful Walk en Mindful Run Instructeur in Brugge, Knokke en omgeving.

Ilse Desutter is Mindful Walk en Mindful Run Instructeur in Brugge en Knokke. In dit artikel stelt ze zichzelf voor. Lees je waarom zij instructeur is geworden, de ervaring van haarzelf en haar deelnemers en wat het haar brengt.

22 mei 2023

Maak kennis met Sofie Bevernage. Mindful Walk en Mindful Run Instructeur in Meise.

Sofie Bevernage is Mindful Walk en Mindful Run Instructeur in Meise. In dit artikel stelt ze zichzelf aan u voor.

19 mei 2023

Ervaar de kracht van Mindful Walk en Run: de eerste ervaringen van instructrice Lies Van Nuland

16 mei 2023

Gezond ademen - verbeter je ademhaling in 3 eenvoudige stappen

Gezond ademen heeft een heleboel voordelen. En in 3 eenvoudige stappen kun je al leren om je ademhaling te verbeteren. Omdat je ademhaling invloed heeft op je hele lichaam, kunnen er allerlei vage en zichtbare klachten ontstaan als je verkeerd ademhaalt, zoals vermoeidheid, luchtwegproblemen, tandbederf en slechte adem.

12 mei 2023

FERM en Mindful Run België slaan opnieuw de handen in elkaar voor 2024!

Groot nieuws! FERM en Mindful Run België slaan opnieuw de handen in elkaar voor 2024. Na het overweldigende succes van dit jaar, met vele Mindful Run en Mindful Walk workshops, konden we niet anders dan onze krachten weer bundelen.

11 mei 2023

De 5 mythes van mindfulness

Mindfulness. Je bent een believer of je denkt "dat is niks voor mij'. Tegenwoordig hebben veel mensen de voordelen ontdekt voor hun gezondheid. Ik ben daar één van. En ja, ik was ook iemand die zei: "dat is niets voor mij!" Zonder te weten wat het écht was. In deze blog de 5 meest voorkomende mythes op een rij.

8 mei 2023

Wat is het verschil tussen een Wandelcoach en een Mindful Walk Instructeur?

Wandelcoaching en Mindful Walk zijn twee verschillende benaderingen van wandelen die steeds populairder worden. Hoewel ze beiden gebruik maken van wandelen als middel voor persoonlijke groei en ontwikkeling, zijn er duidelijke verschillen tussen deze twee benaderingen.

25 maart 2023

Adem gezond en leef langer

Adem gezond en je leeft langer! Alles in ons lichaam is met elkaar verbonden. Zo ook ons hart en onze longen. Twee vitale organen die continu geheel automatisch werken. En waar je je waarschijnlijk niet bewust van bent. In dit artikel lees je wat jouw levensduur kan beïnvloeden.

7 Redenen en 7 tips om te bewegen

Dit artikel gaat over het belang van bewegen, het geeft een aantal feiten op een rij en enkele eenvoudige tips om elke dag meer te bewegen. En hoe Mindful Run/Walk hierbij kan helpen.

Mindful Walk: meer dan gewoon wandelen!

Geniet je van het wandelen, ben je op zoek naar rust, en wil je wel wat meer ondersteuning met een groep gelijkgestemden, dan is een cursus Mindful Walk de oplossing voor je!

3 redenen om Mindful Run uit te proberen!

Auteur: Severine

Silent Walk en Run

16 december 2018

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x