Haal meer energie en verminder stress met de 5-weekse Mindful Run en Mindful Walk cursussen

21 juni 2023

Meer energie en minder stress! 

Dat is wat we willen bereiken met onze 5-weekse Mindful Run en Mindful Walk cursussen. 

Al honderden deelnemers hebben we geholpen om positieve veranderingen in hun leven teweeg te brengen. En ondanks dat we weten dat dít ook daadwerkelijk de resultaten zijn, is het altijd fijn om dit ook terug te zien in de evaluaties die we na afloop doen. In dit artikel delen we deze fantastische resultaten die we hebben behaald met onze cursisten. 

Lees verder en ontdek hoe deze cursussen jou ook kunnen helpen!

Deelnemerservaringen 

Meten is weten. Na elke cursus vragen we dan ook aan de deelnemers om een kort evaluatieformulier in te vullen. Dit helpt ons om inzicht te krijgen in hun ervaring en om eventuele verbeteringen aan te brengen. We zijn ontzettend blij om te delen dat de resultaten buitengewoon positief zijn.

Gemiddeld cijfer van 9

Van de 228 deelnemers die het evaluatieformulier tot nog toe hebben ingevuld, hebben maar liefst 97 ons de hoge score van 9 gegeven. Nog eens 61 deelnemers waardeerden de cursus zelfs met een perfecte 10, terwijl 62 deelnemers ons een solide 8 gaven. Slechts 4 deelnemers gaven een lager cijfer, maar over het algemeen hebben we een gemiddeld cijfer van 9 behaald. Dit fantastische resultaat toont aan dat onze cursussen écht impact hebben op het leven van de cursisten.

Meer energie, minder stress

De belangrijkste doelstellingen van onze 5-weekse Mindful Run en Mindful Walk cursussen zijn om de energie te verhogen en stress te verminderen. We zijn dan ook ontzettend blij om te kunnen melden dat we hierin slagen, zoals blijkt uit de evaluaties van onze deelnemers.

Meer energie

Maar liefst 162 van de 228 deelnemers gaven aan dat ze na het volgen van de cursus meer energie ervaarden. Dit is een geweldig resultaat en laat zien dat onze aanpak werkt. Door de combinatie van mindful bewegen en ademhalingstechnieken kunnen deelnemers hun energieniveaus verhogen en zich vitaler voelen.

Minder stress

Stress is een veelvoorkomend probleem in ons drukke en veeleisende leven. Gelukkig hebben 181 van de 228 deelnemers aangegeven dat ze na het volgen van de cursus minder stress ervaren. Dit is een indrukwekkend resultaat en benadrukt de effectiviteit van onze mindfulnessoefeningen en technieken. Door bewust in het moment te zijn en te leren ontspannen, kunnen onze deelnemers stress beter hanteren en innerlijke rust vinden.

Doe mee aan een 5-weekse cursus

Ben je op zoek naar een transformerende ervaring die je leven op positieve wijze kan veranderen? Dan is de 5-weekse Mindful Run en Mindful Walk cursus iets voor jou!
Leer technieken die je helpen om bewuster te zijn van je lichaam, geest en omgeving. Ontdek hoe je mindful kunt bewegen, ademen en mediteren terwijl je geniet van de prachtige natuurlijke omgeving om je heen. Het is een geweldige manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en tijd voor jezelf te nemen. Versterk je lichaam, ontspan je geest en creëer een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen. De oefeningen die je tijdens de cursus leert, kun je ook makkelijk toe passen in het dagelijks leven.

Klaar om de eerste stap te zetten naar meer energie en minder stress? Meld je vandaag nog aan voor een 5-weekse Mindful Run en Mindful Walk cursus en ervaar zelf de positieve veranderingen die mogelijk zijn.

Word een Mindful Run & Walk instructeur

Ben je geïnspireerd geraakt door de positieve resultaten van onze cursussen en wil je ook anderen helpen meer energie te krijgen en stress te verminderen? Heb je affiniteit met wandelen/lopen en mindfulness? Dan is het begeleiden van groepen en het aanbieden van de 5-weekse Mindful Walk en/of Mindful Run cursussen misschien iets voor jou.

Informatief webinar

Via onderstaande link krijg je toegang tot een informatief webinar waarin ik je alles vertel over de rol van een Mindful Run & Walk instructeur. Tijdens het webinar bespreek ik de organisatie, de methodiek, de opleiding tot instructeur en de licentie. Dit is een geweldige kans om meer te weten te komen over het starten van je eigen Mindful Run/Walk praktijk en deel uit te maken van ons enthousiaste team.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Krijg dan toegang tot dit informatief webinar. Je kunt het webinar bekijken op het moment dat het jou het beste uitkomt.

7 november 2023

Het is zo eenvoudig: wandelen werkt

Iedereen weet het: wandelen doet goed. Het ontspant, het kan leiden tot nieuwe inzichten en je krijgt er (weer) energie van. Jij weet dat ook. Durf je ook met je coachee naar buiten te gaan? In dit artikel beschrijf ik de kracht van de natuur tijdens wandelcoaching in vergelijking met coaching vanuit een kantoor.

31 oktober 2023

Maak kennis met Virginie Parent. Mindful Run & Mindful Walk Instructrice in Kortenberg, Everberg en Tervuren

Maak kennis met Virginie Parent, een enthousiaste Mindful Run & Mindful Walk instructeur die actief is in Kortenberg, Everberg en Tervuren. Ze is loopbaan- en veerkracht coach die een passie heeft voor mensen.

3 september 2023

Ontdek de voordelen van een Licentie bij Mindful Run België!

Wil je jouw passies voor mindfulness, lopen en/of wandelen combineren en anderen helpen naar minder stress en meer energie? Dan is de opleiding tot Mindful Run/Walk Instructeur bij Mindful Run iets voor jou! Door een licentie te nemen geniet je van vele voordelen. Hier staan ze op een rijtje.

28 juni 2023

Een eenvoudige oefening voor meer energie

Voel je je vaak vermoeid en uitgeput aan het eind van de dag? Ben je op zoek naar manieren om je energieniveau te verhogen? Deze eenvoudige oefening helpt je inzicht te krijgen in de energielekken. Deze oefening doe ik vaak met mijn coachees en het kan echt een verschil maken in hoe je je voelt.

23 oktober 2023

De Mindful Walk/Run ervaring: Stap voor Stap

Ik krijg heel vaak de vraag "Wat is dat eigenlijk, Mindful Run?" Ik leg het je graag uit in dit artikel. Stap voor stap neem ik je mee wat je kunt verwachten als je mee doet aan een Mindful Run of Mindful Walk.

26 augustus 2023

Ontdek de kracht van Mindful Run en Mindful Walk en word een gecertificeerde Instructeur in het Provinciaal Domein van Kessel-Lo!

Ontdek de kracht van Mindful Run en Mindful Walk en word een gecertificeerde Instructeur. 7 en 8 september in het Provinciaal Domein van Kessel-Lo! Ademhalingstechnieken, beweging en mindfulness zijn samengevoegd tot een krachtige mix die niet alleen anderen begeleidt naar een bewustere en gezondere leven, maar ook jou, als instructeur, helpt om rust en balans te vinden.

28 juli 2023

Maak kennis met Els Vandebroeck. Mindful Walk Instructeur in Rupelstreek

Maak kennis met Els Vandebroeck. Mindful Walk Instructeur in Rupelstreek

29 juli 2023

Hoe een blessure mijn leven in positieve zin veranderde

Hoe een blessure mijn leven in positieve zin veranderd. Door een hardnekkige blessure heb ik mijn hardloopdoelen moeten bijstellen. Mijn doel was om een hele marathon te lopen. Echter raakte ik geblesseerd. Lees hier hoe deze ervaring mijn leven in positieve zin veranderd heeft.

25 juli 2023

Adem jij gezond? Doe de test!

Ademen is leven. Maar het is ook de sleutel tot vitaliteit en geluk. Het is echter verbazingwekkend hoe weinig aandacht we besteden aan dit essentiële proces voor onze gezondheid. Bij Mindful Run begrijpen we het belang van ademhaling. Onze cursussen zijn gericht op gezond ademen. Doe de test en kijk hoe gezond jouw ademhaling op dit moment is.

20 juli 2023

De kracht van de mantra: "Ik ben hier nu in dit"

Gisteren had ik een wandelcoachsessie met Sofie. Ik vroeg haar hoe het afgelopen week was gegaan. "Moeilijk" zei ze. Ze deelde haar ervaringen van de afgelopen week, waarin ze doktersonderzoeken moest ondergaan vanwege haar hoge bloeddruk.

1 juli 2023

Beweeg en stress verdwijnt

Waarschijnlijk ervaar je het zelf ook zo... op het moment dat je gestrest bent en je gaat dan wandelen of lopen, dan ontspan je en verdwijnt de stress (of wordt in elk geval minder). In deze blog ontdek je de kracht van bewegen op je mentale gezondheid.

11 juni 2023

Maak kennis met Ilse Desutter. Mindful Walk en Mindful Run Instructeur in Brugge, Knokke en omgeving.

Ilse Desutter is Mindful Walk en Mindful Run Instructeur in Brugge en Knokke. In dit artikel stelt ze zichzelf voor. Lees je waarom zij instructeur is geworden, de ervaring van haarzelf en haar deelnemers en wat het haar brengt.

22 mei 2023

Maak kennis met Sofie Bevernage. Mindful Walk en Mindful Run Instructeur in Meise.

Sofie Bevernage is Mindful Walk en Mindful Run Instructeur in Meise. In dit artikel stelt ze zichzelf aan u voor.

19 mei 2023

Ervaar de kracht van Mindful Walk en Run: de eerste ervaringen van instructrice Lies Van Nuland

16 mei 2023

Gezond ademen - verbeter je ademhaling in 3 eenvoudige stappen

Gezond ademen heeft een heleboel voordelen. En in 3 eenvoudige stappen kun je al leren om je ademhaling te verbeteren. Omdat je ademhaling invloed heeft op je hele lichaam, kunnen er allerlei vage en zichtbare klachten ontstaan als je verkeerd ademhaalt, zoals vermoeidheid, luchtwegproblemen, tandbederf en slechte adem.

12 mei 2023

FERM en Mindful Run België slaan opnieuw de handen in elkaar voor 2024!

Groot nieuws! FERM en Mindful Run België slaan opnieuw de handen in elkaar voor 2024. Na het overweldigende succes van dit jaar, met vele Mindful Run en Mindful Walk workshops, konden we niet anders dan onze krachten weer bundelen.

11 mei 2023

De 5 mythes van mindfulness

Mindfulness. Je bent een believer of je denkt "dat is niks voor mij'. Tegenwoordig hebben veel mensen de voordelen ontdekt voor hun gezondheid. Ik ben daar één van. En ja, ik was ook iemand die zei: "dat is niets voor mij!" Zonder te weten wat het écht was. In deze blog de 5 meest voorkomende mythes op een rij.

9 mei 2023

Waarom coachen in de natuur?

Iedereen weet het: wandelen doet goed. Het ontspant, het kan leiden tot nieuwe inzichten en je krijgt er (weer) energie van. Jij weet het. Durf je ook met je coachee naar buiten te gaan? In dit artikel de krachtige meerwaarde van wandelcoaching in vergelijking met coaching in een kantoor.

8 mei 2023

Wat is het verschil tussen een Wandelcoach en een Mindful Walk Instructeur?

Wandelcoaching en Mindful Walk zijn twee verschillende benaderingen van wandelen die steeds populairder worden. Hoewel ze beiden gebruik maken van wandelen als middel voor persoonlijke groei en ontwikkeling, zijn er duidelijke verschillen tussen deze twee benaderingen.

25 maart 2023

Adem gezond en leef langer

Adem gezond en je leeft langer! Alles in ons lichaam is met elkaar verbonden. Zo ook ons hart en onze longen. Twee vitale organen die continu geheel automatisch werken. En waar je je waarschijnlijk niet bewust van bent. In dit artikel lees je wat jouw levensduur kan beïnvloeden.

7 Redenen en 7 tips om te bewegen

Dit artikel gaat over het belang van bewegen, het geeft een aantal feiten op een rij en enkele eenvoudige tips om elke dag meer te bewegen. En hoe Mindful Run/Walk hierbij kan helpen.

Mindful Walk: meer dan gewoon wandelen!

Geniet je van het wandelen, ben je op zoek naar rust, en wil je wel wat meer ondersteuning met een groep gelijkgestemden, dan is een cursus Mindful Walk de oplossing voor je!

3 redenen om Mindful Run uit te proberen!

Auteur: Severine

Silent Walk en Run

16 december 2018

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x